Ο οδηγός της χρονιάς: Πέρασε 2 κόκκινα, τράκαρε και ήπιε μια μπύρα [video]

Γνωρίζοντας πως η αστυνομία θα του περάσει χειροπέδες, ήπιε την τελευταία μπύρα. Λίγο πριν, ο οδηγός είχε παραβιάσει τον μισό ΚΟΚ και είχε καταλήξει σε ένα χαντάκι με το όχημά του.

  • -
  • -

Το να οδηγείς υπό την επήρεια αλκοόλ είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στον δημόσιο δρόμο. Ο συγκεκριμένος οδηγός ήταν τόσο μεθυσμένος που πολύ δύσκολα θα ξαναπιάσει δίπλωμα στα χέρια του. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς ακόμη και όταν βγήκε από το κατεστραμμένο του όχημα ήπιε μια γουλιά μπύρα.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Forrest City της πολιτείας του Αρκάνσας. Η αστυνομία έλαβε σήμα για επικίνδυνο οδηγό και ένα περιπολικό επιχείρησε να τον σταματήσει. Ο ύποπτος όχι απλά δεν σταμάτησε στα σήματα, αλλά συνέχισε την ξέφρενη πορεία του με το pick up, περνώντας το ένα κόκκινο φανάρι μετά το άλλο. Η κατάσταση έγινε τόσο επικίνδυνη που στην καταδίωξη συμμετείχαν κι άλλα περιπολικά.

odigos

Δείτε ακόμη: Τρακάρισμα με μεθυσμένο οδηγό - Με καλύπτει η ασφάλεια;

Βλέποντας πως ο οδηγός δεν δείχνει σημάδια υπακοής, η αστυνομία εμβόλισε το όχημά του, με το pick up να καταλήγει στο χαντάκι. Παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης και τις φωνές των αστυνομικών, ο οδηγός βγήκε ατάραχος από το μισοδιαλυμένο αυτοκίνητο, σήκωσε το ένα χέρι, άνοιξε ένα κουτάκι μπύρα και ήπιε την τελευταία γουλιά. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε πισθάγκωνα στο κρατητήριο.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι πολλές και σοβαρές. Ειδικότερα, αντιμετωπίζει ποινές για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, δεν είχε ασφάλεια, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και αρνήθηκε να υπακούσει στα σήματα των αστυνομικών.

Το πότε θα οδηγήσει ξανά, αν ποτέ του επιτρέψουν να πάρει δίπλωμα και τι θα κληθεί να πληρώσει, θα το μάθει από τον δικαστή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...