Νεκρός ο επικεφαλής της Audi στην Ιταλία – Πώς σκοτώθηκε

Το μεγάλο αφεντικό της Audi στη γειτονική χώρα έπεσε από ύψος 215 μέτρων, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Ήταν 62 ετών.

  • -
  • -

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Fabrizio Longo, επικεφαλής της Audi Ιταλίας, όταν έπεσε από μεγάλο ύψος στο βουνό Adamello των Άλπεων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 62χρονος έχασε τη ζωή του ενώ έκανε ορειβασία. Την στιγμή που σκόνταψε και έπεσε στο κενό βρισκόταν σε υψόμετρο 3.000 μέτρων.

longo

Ο Ιταλός ήταν έμπειρος ορειβάτης και έφερε όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Ένας άλλος ορειβάτης τον είδε να χάνει την ισορροπία του την στιγμή που περνούσε απο χαλύβδινη σκάλα και να πέφτει μέσα σε φαράγγι. Αμέσως κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και λίγα λεπτά αργότερα ελικόπτερο με διασώστες προσέγγισαν τον άτυχο άνδρα.

Η πτώση από τέτοιο ύψος όμως του είχε προκαλέσει θανατηφόρα τραύματα. Η εισαγγελική Αρχή της Λομβαρδίας ξεκίνησε άμεσα έρευνα για τα αίτια τους δυστυχήματος.

longo

Ο Fabrizio Longo ήταν το μεγάλο αφεντικό της Audi στην Ιταλία για 11 χρόνια. Πριν αναλάβει τα ηνία της γερμανικής φίρμας στην εγχώρια αγορά, είχε εργαστεί σε FIAT, Lancia, Toyota, BMW και Hyundai. Λάτρευε την ορειβασία και τα χειμερινά σπορ και ήταν πολύ δραστήριος όσον αφορά την προστασία των Άλπεων.

Ανακοίνωση για το θάνατό του εξέδωσε ακόμη και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκι, κάνοντας λόγο για μα τρομερή απώλεια. Ο εκπρόσωπος της Audi δήλωσε από την πλευρά του: «Ο Fabrizio Longo ηγείτο της μάρκας Audi στην Ιταλία με τεράστια επιτυχία από το 2013, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση της μάρκας στην κατηγορία premium για 11 συναπτά έτη. Ήταν πηγή υποστήριξης για όλους, δημιουργώντας έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά και σεβασμό προς όλους στην εταιρεία. Ο ενθουσιασμός και η θετική του ενέργεια ενέπνεαν την Audi Italia καθημερινά».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...