Νέα αντιπροσωπεία Mercedes στην Ελλάδα – Δείτε σε ποιο νησί είναι

Η Mercedes αποκτά νέα συνεργάτη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε νησί. Η αντιπροσωπεία διαθέτει τόσο επιβατικά αυτοκίνητα όσο και ελαφρά επαγγελματικά.

  • -
  • -

Ένα νέο μέλος αποκτά το δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων της Mercedes-Benz στην Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ο νέος αντιπρόσωπος βρίσκεται στην Κρήτη και πρόκειται για την Creta Star Motors ΑΕ.

Η νέα αντιπροσωπεία της γερμανικής μάρκας εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο 6ο χλμ Εθνικής Οδού Ηρακλείου–Μοιρών. Αυτός είναι ο δεύτερος συνεργάτης της Mercedes στο μεγαλύτερο ελληνικό νησί, προσφέροντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να δουν από κοντά όλα τα επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της γκάμας.

mercedes

Αν κάποιος επιθυμεί να αποκτήσει ένα μοντέλο Mercedes, από την A-Class, έως τις GLA, GLC, και GLE, τα ηλεκτρικά EQA, EQB, EQC και τα επαγγελματικά Citan, Vito και Sprinter, δεν έχει παρά να επισκεφθεί το νέο αντιπρόσωπο και να ενημερωθεί από τους πιστοποιημένους πωλητές για όποιο όχημα τον ενδιαφέρει, αλλά και για τους προνομιακούς όρους απόκτησής του.

Δείτε ακόμη: Η νέα Mercedes που καίει 4,78 ευρώ στα 100 km και έχει τιμή κάτω από 50.000 € - Ποια είναι;

Η Mercedes διαθέτει μια από τις πληρέστερες γκάμες επιβατικών αυτοκινήτων, με κινητήρες που διακρίνονται για την υψηλή απόδοση, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις των οδηγών. Για να δείτε όλα τα μοντέλα και τις τιμές τους πατήστε εδώ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...