Το SUV της Renault που κάνει 1.300 km με ένα γέμισμα και κοστίζει 21.950 ευρώ

Πρόκειται για ένα επιτυχημένο crossover με μεγάλους χώρους το οποίο μάλιστα ανανεώθηκε πρόσφατα και έγινε ακόμη πιο ελκυστικό.

  • -
  • -

Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί μία εξαιρετική value for money επιλογή στη γκάμα της Renault. Με χώρους, ικανοποιητική απόσταση από το έδαφος για off-road εξορμήσεις, χώρο αποσκευών 422 lt και κινητήρα διπλού καυσίμου 100 ίππων. Με τέτοια χαρακτηριστικά θα περίμενε κανείς να πληρώσει το λιγότερο 25.000 ευρώ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο που χάρη στην πιο πρόσφατη προωθητική ενέργεια των Γάλλων κοστίζει μόλις 21.950 εύρω!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του δεν είναι τόσο το κόστος απόκτησης, όσο το κόστος χρήσης και αυτό χάρη στην δυνατότητα κίνησης τόσο με βενζίνη, όσο και με υγραέριο. Το οικονομικό καύσιμο με ντεπόζιτο 40 λίτρων σε συνδυασμό με το ανεπηρέαστο ρεζερβουάρ βενζίνης των 48 λίτρων, καταφέρνει να χαρίσει αυτονομία που φτάνει τα 1.300 χιλιόμετρα.

1

Για όσους δεν το κατάλαβαν, πρόκειται για το νέο Renault Captur στην έκδοση ECO-G 100. Το συγκεκριμένο B-SUV εφοδιάζεται με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης, που τοποθετείται κατευθείαν στη γραμμή παραγωγής του μοντέλου και καλύπτεται από τις ίδιες εγγυήσεις που ισχύουν για όλη τη γκάμα. Το υγραέριο είναι πιο φιλικό στο περιβάλλον, από τα λοιπά ορυκτά καύσιμα, εκπέμποντας έως και 10% λιγότερο CO2, ενώ αποτελεί, με διαφορά, το πιο προσιτό καύσιμο κίνησης στην ελληνική αγορά. Έτσι το μέσο κόστος καυσίμου ανά χιλιόμετρο είναι τουλάχιστον 40% χαμηλότερο, σε σχέση με τη βενζίνη.

Δείτε ακόμη: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο Renault 5 - Η πρώτη τιμή στην Ευρώπη

2

Θυμίζουμε ότι το ανανεωμένο Captur έρχεται με πληθώρα αναβαθμίσεων, εκτός της νέας εμφάνισης. Αρχικά, έχουμε αλλαγές σε ανάρτηση και τιμόνι, οι οποίες βοηθούν να δημιουργηθεί μία πιο ενδιαφέρουσα οδηγική εμπειρία. Επίσης, το αναβαθμισμένο στυλ της εξωτερικής σχεδίασης του νέου Captur αντανακλάται και στο εσωτερικό, με μια σειρά από συστήματα υψηλής τεχνολογίας. Ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει η μεγάλη κεντρική οθόνη των 10,4 ιντσών. Ανάλογα την έκδοση, το νέο μοντέλο εξοπλίζεται με το σύστημα πολυμέσων openR Link με ενσωματωμένο Google. Μέσω αυτού ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τις καλύτερες υπηρεσίες της Google, με εφαρμογές όπως το Google Maps, το Google Assistant και την επιλογή Google Play (για πρόσβαση σε έως και 50 εφαρμογές), για μια εμπειρία τόσο διαισθητική όσο και με ένα σύγχρονο smartphone.

Πατήστε εδώ για να δείτε την πρώτη μας οδηγική εμπειρία με το νέο Renault Captur

Το νέο Renault Captur ECO-G 100 είναι ετοιμοπαράδοτο, με τιμή από 21.950 €, ενώ πλαισιώνεται από 5 έτη εργοστασιακή εγγύηση και 3 έτη δωρεάν οδική βοήθεια. Γνωρίστε το τώρα στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων Renault σε όλη την Ελλάδα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...