Η μεγάλη αλλαγή του Ράλλυ Ακρόπολις 2024 - Πού πρέπει να κάθονται οι θεατές

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με απόλυτη ασφάλεια, οι διοργανωτές προχώρησαν σε μια σημαντική αλλαγή σχετικά με τους χώρους που προβλέπεται να κάθονται οι φίλοι του WRC.

  • -
  • -

Τα αγωνιστικά του WRC είναι έτοιμα να ανάψουν τις μηχανές τους για να τρέξουν στο Ράλλυ Ακρόπολις, τον εθνικό μας αγώνα, ο οποίος έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα οι φίλοι του Ακρόπολις είναι αμέτρητοι και αυτό αποδεικνύεται κάθε χρόνο, από τους χιλιάδες θεατές που κυριολεκτικά παίρνουν τα βουνά για να απολαύσουν μερικούς από τους καλύτερους οδηγούς στον πλανήτη, όπως και εντυπωσιακά αγωνιστικά αυτοκίνητα με τόνους τεχνολογίας και ισχύος. Ωστόσο, το σημαντικότερο πράγμα στη διοργάνωση είναι η ασφάλεια. Και αυτή είναι η απόλυτη προτεραιότητα των διοργανωτών!

“No tape, no public”!

Φέτος, οι θεατές του Ράλλυ Ακρόπολις θα επιτρέπεται να στέκονται αποκλειστικά και μόνο στα σημεία που υπάρχει η χαρακτηριστική ταινία που οριοθετεί τη θέση του κοινού. Στα σημεία που δεν υπάρχει η ταινία, θα απαγορεύεται η παραμονή των φίλων του WRC, με στόχο να μεγιστοποιηθεί η ασφάλεια για όλους. Μέχρι πέρυσι δεν υπήρχε οδηγία που να λέει ότι οι θεατές απαγορεύεται να κάτσουν στα σημεία χωρίς ταινία. Τα «απαγορευμένα» κομμάτια ξεχώριζαν με την ειδική σήμανση και εκτός αυτών, οι θεατές μπορούσαν να σταθούν όπου ήθελαν.

Δείτε ακόμη: Τι σχέση έχει το Ράλλυ Ακρόπολις με την απόδραση του Παλαιοκώστα - Τι συνέβη το 2006

Προφανώς, θέλοντας να γίνουν ακόμη πιο συγκεκριμένα τα πράγματα και να τονιστεί η ασφάλεια του αγώνα, φέτος υπάρχουν αλλαγές. Για αυτό όσοι αποφασίσουν να ταξιδέψουν για να φτάσουν στις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα σημεία με ταινία είναι τα μόνα κομμάτια που επιτρέπεται να καθίσουν. Θεωρούμε περιττό να αναφέρουμε τη σημασία της συμμόρφωσης με τις οδηγίες των διοργανωτών και εντελώς… αυτονόητο ότι δεν πρέπει να βάλουμε κανέναν σε κίνδυνο, ούτε τους εαυτούς μας, ούτε τα πληρώματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...