To νέο SUV της Peugeot που καίει 3,5 ευρώ στα 100 km - Τιμή στην Ελλάδα

Πρόκειται ίσως για τη σημαντικότερη SUV άφιξη στη γκάμα του Γάλλου κατασκευαστή, η οποία συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση, με άνεση, νέες τεχνολογίες και άκρως αποδοτικό κινητήριο σύνολο.

  • -
  • -

Η Peugeot μέσα στην τελευταία δεκαετία έχει πραγματοποιήσει άλματα εξέλιξης, με τα μοντέλα της να γνωρίζουν τεράστια αναγνώριση από το κοινό. Ειδικά η SUV γκάμα της κυριολεκτικά μεταμόρφωσε το image των Γάλλων. Το αυτοκίνητο που θα δείτε παρακάτω αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στον κατάλογο και πρόκειται για τη νέα γενιά ενός μοντέλου που έγινε best-seller ουκ ολίγες φορές.

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο όνομα μέσα σε επτά χρόνια, κατάφερε να σημειώσει περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια πωλήσεις. Η νεότερη γενιά, η οποία είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά, ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη. Μάλιστα η έκδοση για την οποία μιλάμε είναι η αμιγώς ηλεκτροκίνητη, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά ανάμεσα στις επιλογές κινητήρα του εν λόγω SUV.

Δείτε ακόμη: Το νέο Peugeot που σπάει τα ρεκόρ - 50.000 παραγγελίες σε δύο μήνες

Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα στον εμπρός άξονα απόδοσης 210 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μπαταρία 73 kWh για να χαρίσει ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 524 km. Όσον αφορά το κόστος χρήσης τώρα, να πούμε πως το πιο σημαντικό πλεονέκτημα των ηλεκτρικών μοντέλων σήμερα είναι ότι… αδιαφορούν για τις ολοένα και αυξανόμενες τιμές των υγρών καυσίμων. Το συγκεκριμένο Peugeot για παράδειγμα, στη συγκεκριμένη έκδοση χρειάζεται 17,7 kWh για να καλύψει 100 km, άρα με μια μέση τιμή κιλοβατώρας στα 0,20 €, κοστίζει μόλις 3,54 ευρώ! Με αυτόν τον τρόπο στοιχίζει ελάχιστα στην καθημερινότητα και ο ιδιοκτήτης δεν έχει να σκέφτεται ότι ξοδεύει μια… περιουσία για την κίνηση του αυτοκινήτου του.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, αναφερόμαστε στο εντυπωσιακό Peugeot E-3008, την νεότερη SUV προσθήκη στην γκάμα του Γάλλου κατασκευαστή που εντυπωσιάζει απ’ όλες τις απόψεις. Το νέο 3008 έχει υποστεί μία ολιστική αναβάθμιση φέροντας ολοκαίνουργια σχεδίαση, κορυφαία τεχνολογία και ποιότητα, ενώ το εσωτερικό φιλοξενεί με άνεση ολόκληρη την οικογένεια.

1

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Peugeot 3008 Hybrid e-DSC6 136PS

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για τη συγκεκριμένη έκδοση, η οποία ξεκινά από τα 52.500 €, πριν την εφαρμογή της οποιασδήποτε έκπτωσης. Με την κρατική επιδότηση, η τιμή πέφτει στα 43.500 ευρώ

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...