H BMW που θα αποκτήσουν μόλις 1.700 οδηγοί – Κοστίζει 219.000 ευρώ στην Ελλάδα

Αυτή είναι μέχρι στιγμής η πιο σπάνια σύγχρονη BMW, που φέρει προφανώς τη σφραγίδα του M Division και θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.700 μονάδες…

  • -
  • -

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η BMW και συγκεκριμένα το τμήμα M Division της βαυαρικής φίρμας, παρουσίασε την «εξωτική» M4 CS. Η BMW, παρά το έντονο πρέσινγκ που δέχτηκε, απέφυγε να αποκαλύψει τον αριθμό παραγωγής αυτής της ειδικής έκδοσης. Αρκέστηκε απλώς να ανακοινώσει της τιμής πώλησης του μοντέλου στις ΗΠΑ -σε μία από τις σημαντικότερες αγορές της BMW- η οποία και εκκινεί από τα 124.675 $.  Ωστόσο, στις μέρες που ζούμε… ούδεν κρυπτόν υπό τον ήλιο!

Σε μόλις 1.700 μονάδες

Η διαρροή της είδησης προήλθε από την Ισπανία. Για την ακρίβεια ένα έντυπο που έλαβε η BMW Ισπανίας αποκάλυψε ότι η «καυτή» M4 CS (G82) θα κυκλοφορήσει σε 1.700 μονάδες παγκοσμίως! Για την ιστορία, η αγορά της Ισπανίας θα λάβει μόλις 25 μονάδες

Τα σπορ αυτοκίνητα και πόσω μάλλον ειδικές κατασκευαστές όπως αυτή της BMW, όσο κι αν ακουστεί περίεργο σε κάποιους θα μπορούσαν να πωλούν σαν τρελές! Αποδεδειγμένα. Αρκεί κανείς να ρίξει μια «γρήγορη ματιά» στις ταξινομήσεις των exotic κατασκευαστών

Ίσως λοιπόν αργότερα και με δεδομένο ότι η ζήτηση για τη M4 CS θα είναι μεγάλη, ποιος μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η BMW να αυξήσει την παραγωγή της; Έχει συμβεί άλλωστε και στο παρελθόν με τη Σειρά 1 M Coupe όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί η παραγωγή της στις 2.700 μονάδες αλλά τελικά παρήχθησαν 6.309 μονάδες!

Επίσης, μη λησμονούμε ότι η BMW θα ρίξει σύντομα στην αγορά και την έκδοση M4 CSL, με τις φήμες να θέλουν την παραγωγή να περιορίζεται το πολύ σε 1.000 μονάδες, ενώ τη γκάμα θα εμπλουτίσει και η επετειακή έκδοση «Edition 50 Jahre» (μόνο αισθητικές αλλαγές) η οποία και θα διατεθεί σε 500 μονάδες.

Στη χώρα μας, η BMW M4 CS (Competition Sport) έχει ως τιμή εκκίνησης τα 219.000 ευρώ. Παραμένει άγνωστο το πόσα «κομμάτια» προορίζονται για την ελληνική αγορά, δεδομένου ότι τόσο ειδικές κατασκευές και σε αυτό το χρηματικό ταβάνι, απευθύνονται σε λίγους, ευκατάστατους και συνάμα τυχερούς αγοραστές.

Δείτε ακόμη: Τι κοινό έχουν όλοι οι ιδιοκτήτες της BMW M5;

Παρόλα αυτά όσοι επιθυμείτε να αποκτήσετε μια BMW M4 CS αλλά εν τέλει δεν τα καταφέρετε λόγω… εξάντλησης των αποθεμάτων, κάντε λίγο υπομονή γιατί σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η επερχόμενη BMW M2 CS (G87) θα αποδίδει 525 ίππους, δηλαδή 26 ίππους λιγότερους από τη μεγαλύτερη «αδερφή» της.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...