Το νέο υβριδικό SUV της Nissan που καίει 5,1 lt/100km και κοστίζει κάτω από 29.000 €

Ξεχωρίζει με το εντυπωσιακό του design, ενώ συνδυάζει τις compact διαστάσεις με χώρους στο εσωτερικό του. Το νέο πλήρως υβριδικό σύνολο αποτελεί το ισχυρότερο στη γκάμα του.

  • -
  • -

Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε τράβηξε τα βλέμματα ως το πρώτο crossover. Το ιαπωνικό μοντέλο με τις compact διαστάσεις δεν ήταν απλά ιδιαίτερο, αλλά πρωτοποριακό. Μάλιστα σε βαθμό που η φουτουριστική σχεδίαση του συγκεκριμένου Nissan δίχασε το κοινό, σε αυτούς που τους ξένισε και αυτούς που το λάτρεψαν.

Ενάντια στα προγνωστικά όμως, όχι μόνο αποδέχτηκε τη διαφορετικότητα και τον καινοτόμο χαρακτήρα του, αλλά το Juke κατάφερε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πωλήσεις στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Στην συνέχεια αναβαθμίστηκε και εκσυγχρονίστηκε, χωρίς όμως να χάσει την αύρα της διαφορετικότητας που το χαρακτήριζε από την πρώτη μέρα που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής, ενώ πλέον είναι διαθέσιμο και ως πλήρως υβριδικό χάρη στην νέα έκδοση Hybrid.

1

Πρόκειται όχι μόνο για την ισχυρότερη έκδοση της σημερινής γκάμας του μοντέλου αλλά και για την οικονομικότερη. Οι 145 ίπποι, η κατανάλωση των 5,1 lt/100 km σύμφωνα με τον κατασκευαστή και τα μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας χάρη στους χαμηλούς ρύπους (115 g/km) μοιάζουν με την ιδανική επιλογή αν σκεφτούμε πως το μόνο που θυσιάζεται σε σχέση με το αμιγώς βενζινοκίνητο Juke είναι 68 λίτρα από τον χώρο αποσκευών.

2

Τα 354 λίτρα που απομένουν είναι επαρκή για τους 4 επιβάτες όπου θα φιλοξενήσει χωρίς δυσκολία, ενώ όσοι μετακινηθούν με το Juke Hybrid μπορούν να απολαύσουν την ευκολία και την άνεση των αποκλειστικά ηλεκτρικών μοντέλων, χωρίς τις υποχωρήσεις που απαιτούν εκείνα. Αυτό γιατί το μοντέλο της Nissan όχι μόνο ξεκινάει 100% σε ηλεκτρική λειτουργία, αλλά μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 55 km/h χωρίς να έχει κάψει στάλα βενζίνης, κάνοντας την πλειοψηφία των αστικών μετακινήσεων άκρως οικονομικότερες.

Δείτε ακόμη: Νέο Nissan Qashqai: Είναι ετοιμοπαράδοτο ή έχει αναμονή;

Οι τιμές για το Juke Hybrid ξεκινούν από τις 28.500 ευρώ στην έκδοση Acenta η οποία περιλαμβάνει αισθητήρες βροχής, αυτόματους καθρέπτες,  Apple CarPla /Android Auto, κάμερα οπισθοπορίας, οθόνη αφής 12 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό και πολλά ακόμη. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...