Νέο GOCAR Magazine #129: Το fun-to-drive… είναι ζωντανό!

Ένα τεύχος γεμάτο επιδόσεις και αδρεναλίνη, με δοκιμές από κατασκευαστές όπως η Porsche και η Mercedes-AMG! Το GOCAR Magazine #129 τα έχει όλα…

  • -
  • -

Το νέο ψηφιακό τεύχος του GOCAR Magazine είναι στον αέρα και μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο smartphone ή το tablet σας, για να απολαύσετε την πλούσια θεματολογία του. Στις ηλεκτρονικές σελίδες του τεύχους θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες δοκιμές από τα πιο hot νέα μοντέλα της αγοράς, αλλά και εκπληκτικά αυτοκίνητα με έντονο το στοιχείο του fun-to-drive για εκείνους που εξιτάρονται από τις καθηλωτικές επιδόσεις και τη συμμετοχική οδική συμπεριφορά. Μάλιστα, δεν ικανοποιούνται μόνο οι οπαδοί των εκρηκτικών turbo βενζινοκινητήρων αλλά και οι φίλοι της ηλεκτροκίνησης, καθώς στο νέο μας τεύχος φιλοξενείται ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά μοντέλα…

Με ισχύ άνω των 500 ίππων!

Το τεύχος 129 του GOCAR Magazine περιλαμβάνει τη δοκιμή της ανανεωμένης Porsche Taycan 4S, η οποία δέχτηκε update τόσο στην τεχνολογία, όσο και στην εμφάνιση. Με 544 ίππους τα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 3,7 sec, ενώ η τελική ταχύτητα των 250 km/h στέκεται αντάξια στο ύψος του ονόματος Porsche. Μάλιστα, αυτό δεν είναι το μοναδικό σπορ ηλεκτρικό που θα συναντήσετε, καθώς πραγματοποιήσαμε και ένα roadtrip με την Ford Mustang Mach-E, ένα μοντέλο που γνωρίζουμε πολύ καλά αλλά κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε, θυμόμαστε ότι η «συσκευασία» ενός οικογενειακού SUV μπορεί να συνδυαστεί με το οδηγικό ενδιαφέρον, όπως φυσικά και με τις επιδόσεις, χάρη στην ισχύ των 351 ίππων.

Από την άλλη, όσοι προτιμούν την… πατροπαράδοτη βενζίνη, οδηγήσαμε την εκπληκτική Mercedes-AMG C 43, ένα πανέμορφο sedan 421 ίππων με έντονο το σπορ ταπεραμέντο και έναν από τους πιο προηγμένους κινητήρες της αγοράς, με γονίδια κατευθείαν από την Formula 1 και στοιχεία όπως το ηλεκτρικό turbo που δίνει άλλη διάσταση στη γρήγορη οδήγηση. Πιο «γήινο» αλλά αντίστοιχα απολαυστικό, ήταν το νέο MINI Cooper S, με τον τετρακύλινδρο 2λιτρο των 218 ίππων και τις compact διαστάσεις. Όπως πάντα, το go-kart feeling που χαρακτήριζε τα αυτοκίνητα της MINI παραμένει, ενσωματώνοντας παράλληλα μερικές από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που έχει να επιδείξει ο όμιλος BMW.

Πλούσια και επίκαιρη θεματολογία!

Τι άλλο θα βρείτε στο GOCAR Magazine #129; Δοκιμές άκρως εμπορικών μοντέλων όπως το ολοκαίνουργιο Dacia Duster, τη δεύτερη γενιά του Skoda Kodiaq και το ανανεωμένο Suzuki Vitara. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Subaru, το νέο Solterra, βρίσκεται στις ψηφιακές μας σελίδες, όπως και μια δοκιμή οικονομίας στους άδειους δρόμους της Αθήνας τον Δεκαπενταύγουστο με το νέο Suzuki Swift.

Αυτά και πολλά ακόμα άκρως ενδιαφέροντα άρθρα, μπορείτε να βρείτε στο τεύχος #129 του GOCAR Magazine και μπες εδώ για να δεις όλα τα προηγούμενα εξώφυλλα του Νο1 περιοδικού αυτοκινήτου! Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine από το App Store αν έχετε iPad ή iPhone, και από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το δωρεάν!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...