Νέο GOCAR Magazine #129: Με όλα τα best-sellers!

Οι ψηφιακές σελίδες του GOCAR Magazine #129 περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο πολυαναμενόμενα SUV, όπως το νέο Dacia Duster, το Skoda Kodiaq και το Suzuki Vitara.

  • -
  • -

Το νέο ψηφιακό τεύχος του GOCAR Magazine είναι στον αέρα και μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο smartphone ή το tablet σας, για να απολαύσετε την πλούσια θεματολογία του. Στις ηλεκτρονικές σελίδες του τεύχους θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες δοκιμές, από… πυραύλους όπως η Porsche Taycan 4S και η Mercedes-AMG C 43, μέχρι τα πιο εμπορικά SUV της αγοράς με υψηλό αγοραστικό ενδιαφέρον. Άλλωστε τα υπερυψωμένα μοντέλα έχουν πια πολύ μεγάλη ζήτηση, προσφέροντας σύγχρονη εμφάνιση, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και υψηλές δόσεις πρακτικότητας, για να εξυπηρετήσουν καλύτερα την οικογενειακή χρήση.

Τους χωράνε όλους!

Στις σελίδες του GOCAR Magazine #129 θα βρείτε τη γραπτή, αλλά και video - δοκιμή του ολοκαίνουργιου Dacia Duster, ενός SUV που στις προηγούμενες δύο γενιές του καθιερώθηκε χάρη στην εξαιρετική αναλογία τιμής-αξίας. Πλέον εμφανίζεται σημαντικά καλύτερο σε όλους τους τομείς με περισσότερη τεχνολογία και πιο δυναμική αισθητική, ενώ ο άκρως εμπορικός κινητήρας διπλού καυσίμου βενζίνης-υγραερίου (LPG) των 100 ίππων συνεχίζει να διατίθεται.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και το Suzuki Vitara, το καταξιωμένο SUV που προτάσσει τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την πρακτικότητα, μαζί με τη δελεαστική τιμή. Το οδηγούμε στην τετρακίνητη εκδοχή του, η οποία ανεβάζει σημαντικά και τις δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, για τους λάτρεις των εκδρομών στη φύση. Τέλος, το Skoda Kodiaq, ένα μεγάλο οικογενειακό SUV με τεράστιο χώρο αποσκευών και ασυναγώνιστη πρακτικότητα, μας κέρδισε με την προσωπικότητά του. Στοχευμένα πολυτελές αλλά και ριζικά ανανεωμένο, το οδηγούμε στη βασική εκδοχή του με τον τετρακύλινδρο turbo 1.5 TSI των 150 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG των 7 σχέσεων.

Θεματολογία για όλους

Τι άλλο θα βρείτε στο GOCAR Magazine #129; Δοκιμές ταχύτατων μοντέλων όπως η συναρπαστική Porsche Taycan 4S των 544 ίππων, η εκρηκτική Mercedes-AMG C 43 των 421 ίππων και το πάντα επίκαιρο MINI Cooper S με τον βενζινοκινητήρα των 218 ίππων. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Subaru, το νέο Solterra, βρίσκεται επίσης στις ψηφιακές μας σελίδες, όπως και μια δοκιμή οικονομίας στους άδειους δρόμους της Αθήνας τον Δεκαπενταύγουστο με το νέο Suzuki Swift.

Αυτά και πολλά ακόμα άκρως ενδιαφέροντα άρθρα, μπορείτε να βρείτε στο τεύχος #129 του GOCAR Magazine και μπες εδώ για να δεις όλα τα προηγούμενα εξώφυλλα του Νο1 περιοδικού αυτοκινήτου! Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine από το App Store αν έχετε iPad ή iPhone, και από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το δωρεάν!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...