Ελλάδα: Χρώμα αυτοκινήτου κοστίζει 52.174 ευρώ - Σε ποιο μοντέλο

Το συγκεκριμένο μοντέλο περιλαμβάνει ένα χρώμα στο κόστος ενός full extra οικογενειακού premium SUV, που απευθύνεται σε πολύ βαθιές τσέπες.

  • -
  • -

Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προσιτά, ακριβά, αλλά και πάρα πολύ ακριβά αυτοκίνητα. Οι κατηγορίες τιμής είναι πολλές και πραγματικά, το κόστος ενός αυτοκινήτου μπορεί να εκτοξευθεί σε ύψη που ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να πληρώσουν. Στη χώρα μας θεωρούμε ακριβά τα μοντέλα με κόστος 30.000-40.000 ευρώ, αφού τα πιο πολλά ΙΧ που κυκλοφορούν στους δρόμους έχουν ηλικία άνω των 10 ετών. Ωστόσο, υπάρχουν και πολύ πιο ακριβά μοντέλα, που απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό. Ελάχιστοι Έλληνες μπορούν να τα αποκτήσουν, ενώ αν… παρασυρθούν και από τη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού, γίνονται ακόμη ακριβότερα. Ένα τέτοιο παράδειγμα, έχουμε και σε αυτήν εδώ την περίπτωση.

Πόσα θα πληρώνατε για ένα μόνο χρώμα;

Η Porsche είναι η εταιρεία που κατέχει τέλεια την τέχνη του extra εξοπλισμού. Προσφέρει κυριολεκτικά οτιδήποτε ζητήσει ο τυχερός αγοραστής, χρεώνοντας φυσικά και τα ανάλογα! Η Porsche 911 από την πλευρά της είναι ό,τι πιο διαχρονικό μπορεί να αγοράσει κάποιος. Και στις ειδικές εκδόσεις της, η τιμή που θα αντικρίσει ένας ενδιαφερόμενος, μπορεί να προκαλέσει πραγματική ζαλάδα. Στην περίπτωση της Porsche 911 S/T για παράδειγμα, η εκκίνηση γίνεται από τις 462.340 ευρώ! Χωρίς κανένα απολύτως extra.

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα η Porsche 911 των 400.000 ευρώ

Η μάρκα προσφέρει την ειδική έκδοση της 911 σε πάρα πολλά χρώματα, τα οποία χρεώνονται περίπου στα 5.000 ευρώ. Ωστόσο δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας με το χρώμα επιλογής του πελάτη βάσει του δείγματος που θα προσκομίσει. Και πόσο θα στοιχίσει αυτό; 52.174 ευρώ, είναι η απάντηση. Περισσότερα δηλαδή από ένα full εξοπλισμένο premium C-SUV άλλων καταξιωμένων γερμανικών εταιρειών! Νούμερο που πραγματικά ζαλίζει, αλλά για να υπάρχει ως επιλογή στον κατάλογο της Porsche, προφανώς κάποιοι το επιλέγουν…

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...