ΔΕΘ: Αυτά είναι τα επίσημα αυτοκίνητα - Δεν καίνε σταγόνα βενζίνη

Μερικά από τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της αγοράς γίνονται τα επίσημα οχήματα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες.

  • -
  • -

Η Kosmocar – Volkswagen στηρίζοντας σημαντικά γεγονότα και αναγνωρίζοντας τη διεθνή ακτινοβολία και σημαντικότητα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα δώσει «το παρών» παρέχοντας τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις ανάγκες μετακίνησης της ΔΕΘ – HELEXPO. Ειδικότερα, τα ξεχωριστά ID. Buzz και ID.7 θα είναι τα «Επίσημα Αυτοκίνητα» στη φετινή 88η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7 – 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά

Το ID. Buzz είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό icon car από την Volkswagen. Πολυλειτουργικό, πλήρως δικτυωμένο και με εντελώς νέα σχεδίαση, συνδυάζει συμπαγείς διαστάσεις με την ευρυχωρία και την καινοτόμο τεχνολογία και είναι ιδανικό για μετακινήσεις εντός και εκτός πόλεως για οικογένειες και παρέες που θέλουν να καλύψουν τις προκλήσεις της καθημερινότητας και όχι μόνο. Παράλληλα διαθέτει αδιαμφισβήτητο στυλ που του επιτρέπει να ξεχωρίζει αμέσως, όπου κι αν βρεθεί, μαζί με αυτονομία που μπορεί να αγγίξει έως και τα 423 km. Φυσικά, διαθέτει κορυφαίο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση, ενώ χρησιμοποιεί κινητήρα 204 ίππων.

Δείτε ακόμη: Το Volkswagen Golf που κάνει 142 km χωρίς σταγόνα βενζίνη - Τιμή στην Ελλάδα

Το πρώτο παγκόσμιο ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας για τη μεσαία κατηγορία, το ID.7 συνδυάζει αυτονομία έως και 700 χιλιόμετρα. Το ανώτερο σύστημα μετάδοσης κίνησης, το ευρύχωρο εσωτερικό και οι premium τεχνολογίες καθιστούν το μοντέλο μια άνετη λιμουζίνα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αποδοτικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα με εντυπωσιακή αυτονομία, ενώ είναι και ένα από τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα που μπορεί να αγοράσει κάποιος, θριαμβεύοντας στα νέα -και πιο αυστηρά- crash tests του Euro NCAP φτάνοντας τη βαθμολογία των 5 αστέρων με 95% προστασία ενηλίκων. Με σχεδόν πέντε μέτρα μήκος και με βελτιωμένη φιλοσοφία λειτουργίας, το ID.7 παρέχει υψηλή ποιότητα σε όλους τους τομείς.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...