Ράλλυ Ακρόπολις: Το video του σφοδρού ατυχήματος του Έλληνα οδηγού

Ισχυρό το χτύπημα του αγωνιστικού του ελληνικού πληρώματος στην πρώτη ειδική του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις. Δείτε το καρέ-καρέ.

  • -
  • -

Με δυσκολίες ξεκίνησε φέτος ο εθνικός μας αγώνας για το WRC, με το Ράλλυ Ακρόπολις να μην χάνει ευκαιρία να δείξει το σκληρό του πρόσωπο. Οι ελληνικές ειδικές διαδρομές φημίζονται για το τραχύ τους τερέν, με τις φυτευτές πέτρες, το σκληρό ανάγλυφο, τα στενά περάσματα και τα δέντρα που καραδοκούν, να μην συγχωρούν λάθη.

Με το δύσκολο τρόπο το διαπίστωσε και το πλήρωμα των Αθανασούλας-Ζακχαίος της On Sale Rally Team, οι οποίοι είχαν έξοδο και σφοδρή σύγκρουση με δέντρο στην πρώτη ειδική του αγώνα, Άνω Παύλιανη 1. Το video της σύγκρουσης όπως και η φωτογραφία του αυτοκινήτου κάνουν ξεκάθαρο πως δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν τον αγώνα, τουλάχιστον για σήμερα. Στο καλύτερο που μπορούν να ελπίζουν είναι να επισκευαστεί το Fabia κατηγορίας Rally2, έτσι ώστε να συμμετέχουν πάλι από αύριο, Σάββατο.

1

Ευτυχώς, οδηγός και συνοδηγός είναι καλά στην υγεία τους παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, κάτι που αναδεικνύει τα υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειας που προσφέρουν τα σύγχρονα αγωνιστικά.

Δείτε ακόμη: Όλες οι ειδικές διαδρομές και οι προσβάσεις θεατών!

Θυμίζουμε πως το δίδυμο Αθανασούλας-Ζακχαίος μετά από τρεις χρονιές με το Hyundai i20 N Rally2 φέτος λαμβάνουν μέρος με το Skoda Fabia Rally2 της On Sale Rally Team.

Δείτε το video της σύγκρουσης παρακάτω:

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...