Top 10 Μοντέλα 2-8 Σεπτεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 2-8 Σεπτεμβρίου

Με παρόμοιο… ρόστερ αλλά διαφορετική κατάταξη έκλεισε η καθιερωμένη λίστα των Top 10 Μοντέλων στο GOCAR, με βάση τις δικές σας αναζητήσεις.

  • -
  • -

Κάθε εβδομάδα, φτιάχνουμε μια λίστα με τα Top 10 Μοντέλα, όπως αυτή διαμορφώνεται με βάση το ενδιαφέρον των αναγνωστών. Λίγο-πολύ τα αυτοκίνητα που συναντάμε είναι γνωστά, όμως προκύπτουν πολλές ανακατατάξεις στον «τερματισμό», όπως και νέες προσθήκες. Αυτή είναι μια τέτοια εβδομάδα, καθώς έχουμε και νέα παρουσία στην κορυφή της λίστας. Το Toyota Aygo X κατάφερε να έρθει στην πρώτη θέση, αφήνοντας το Suzuki Ignis δεύτερο. Τα δύο A-SUV με τις compact διαστάσεις αλλά τον crossover χαρακτήρα συνδυάζουν ευελιξία, αλλά και πλήρη εξοπλισμό, αποτελώντας ιδανικές επιλογές για αυτοκίνητα πόλης.

Στην τρίτη θέση συναντάμε το FIAT Panda, ένα μοντέλο παρόμοιου χαρακτήρα με τα προηγούμενα δύο, άρα η εν λόγω κατηγορία προφανώς συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποί της έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Τέταρτο συναντάμε το φθηνότερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς, το Mitsubishi Space Star και πέμπτο το πάντα επίκαιρο FIAT 500 με το ξεχωριστό στυλ. Στην έκτη θέση «τερμάτισε» το Kia Picanto, ενώ έβδομο βρίσκεται το Suzuki Vitara, το πρώτο μοντέλο στη λίστα που δεν ανήκει στα μικρά αυτοκίνητα πόλης.

Όγδοο συναντάμε το SEAT Ibiza, ένα από τα πληρέστερα supermini με πολύ ανταγωνιστική τιμή, ένατο είναι το Suzuki Swift, ένα αυτοκίνητο που πάντα βρίσκεται ψηλά στο ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού λόγω της προσιτής τιμής, της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου και της αξιοπιστίας του, ενώ η δεκάδα κλείνει με το Renault Clio, ένα μοντέλο με πάρα πολλές επιλογές εκδόσεων στην γκάμα του, από βενζίνη, βενζίνη-υγραέριο (LPG), full hybrid και diesel.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...