Νέο αυτοκίνητο με εφ' όρου ζωής εγγύηση - Από όμιλο που έρχεται στην Ελλάδα

Εγγύηση για πάντα θα έχουν οι αγοραστές ενός ολοκαίνουριου αυτοκινήτου, γεγονός το οποίο θα τους προσφέρει ηρεμία και γαλήνη, καθώς δεν θα ανησυχούν ποτέ αν χαλάσει κάτι.

  • -
  • -

Η εγγύηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για κάθε άνθρωπο που αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο, καθώς με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει πως ό,τι κι αν συμβεί, το όχημά του θα επισκευαστεί χωρίς κόστος για τον ίδιο.

Αυτός είναι ο λόγος που αρκετές μάρκες προσφέρουν εγγύηση με πολλά χρόνια διάρκεια, ώστε να προσελκύσουν αγοραστές οι οποίοι δίνουν αυξημένη σημασία στο peace of mind που προσφέρει αυτή η παροχή.

exeed-star-era-es-piso

Σε ποια χώρα δίνεται εγγύηση για πάντα;

Αν και στην Ελλάδα υπάρχουν πολυετείς εγγυήσεις, μία εταιρεία από την Κίνα έφτασε στα άκρα το συγκεκριμένο θέμα καθώς δίνει εγγύηση για πάντα σε όσους αγοράσουν το νεότερο μοντέλο στην γκάμα της.

Δείτε ακόμα: Δες εδώ όλες τις κινεζικές μάρκες αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Μπορεί το εν λόγω μοντέλο να κυκλοφορεί μόνο στην Κίνα, όμως ο όμιλος στον οποίο ανήκει η μάρκα πολύ σύντομα θα αποκτήσει παρουσία και στην Ελλάδα, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κάνει κάποια αντίστοιχη κίνηση εδώ.

exeed-star-era-es

Ποιο αυτοκίνητο έχει εγγύηση για πάντα; Ποιος είναι ο όμιλος που θα έρθει στην Ελλάδα;

Ας ξεκαθαρίσουμε το τοπίο. Στην Κίνα παρουσιάστηκε το Exeed Star Era ES, ένα αμιγώς ηλεκτρικό sedan με μήκος σχεδόν 5 μέτρα. Οι πρώτοι που θα το αγοράσουν θα έχουν εγγύηση για πάντα, ενώ θα λάβουν και δωρεάν εξοπλισμό αξίας 5.500 δολαρίων.

Η μάρκα Exeed ανήκει στον κινεζικό όμιλο Chery, ο οποίος είναι έτοιμος να μπει και στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα με δύο μάρκες. Η μία θα είναι η Omoda και η άλλη θα είναι η Jaecoo.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f235c178b7174632771f524daabdafaf.jpg

Το Exeed Star Era ES είναι το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο που πωλείται με εφ’ όρου ζωής εγγύηση έστω και σε μία χώρα του κόσμου. Το πρώτο ήταν πριν από λίγο καιρό το αμιγώς ηλεκτρικό MG4, με τη χώρα στην οποία έγινε αυτό να είναι η Ταΐλάνδη.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...