Ποια μάρκα αυτοκινήτων στην Ελλάδα δίνει τη μεγαλύτερη εγγύηση; Φτάνει τα 8 χρόνια

Αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους όταν αγοράζεις ένα νέο αυτοκίνητο, η οποία μπορεί να σε γλιτώσει από πολλά έξοδα.

  • -
  • -

Αγοράζοντας ένα νέο αυτοκίνητο πολλοί κάνουν το λάθος να κοιτούν μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος ώστε να καταλήξουν στην τελική τους επιλογή. Αν και αυτά είναι σίγουρα τα σημαντικότερα στοιχεία για να επεξεργαστεί κανείς, αν θέλει να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα, πρέπει να συμπεριλάβει όλες τις παραμέτρους. Και μία που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την τσέπη του αγοραστή μετά την απόκτηση του οχήματος, είναι αυτή της εγγύησης.

1

Εκτός του ότι θα καλύψει ένα πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί και να κοστίσει… ακριβά, είναι και ένας τρόπος για τις εταιρείες να δείξουν πόσο εμπιστεύονται το προϊόν που έχουν δημιουργήσει. Με αυτή τη λογική κατάφεραν να χτίσουν μία εικόνα αξιοπιστίας πολλές εταιρείες, καθώς έδειξαν έμπρακτα ότι δεν φοβούνται να καλύψουν το οτιδήποτε προκύψει ακόμη και μετά από 6 ή 7 χρόνια χρήσης.

Ποια εταιρεία όμως που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα προσφέρει τη μεγαλύτερη εγγύηση. Πολλές κινούνται στο φάσμα των 2-3 ετών, ενώ επί πληρωμή πολλές φτάνουν ακόμη και πάνω από 5 ή 6 χρόνια. Ποια είναι αυτή όμως που δίνει τη μεγαλύτερη δωρεάν εγγύηση;

Δείτε ακόμη: Εγγύηση αυτοκινήτου: Τη χάνω αν κάνω service εκτός αντιπροσωπείας;

1

Η απάντηση έρχεται από Ιαπωνία και ακούει στο όνομα Subaru. Ναι, η διαχρονική αυτή μάρκα έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή να καλύπτει κάθε νέο αυτοκίνητο που πωλείται με 8ετή εγγύηση, η οποία μάλιστα δεν συνοδεύεται από περιορισμό χιλιομέτρων. Σε αντίθεση δηλαδή με άλλους που δηλώνουν κάποια έτη εγγύησης Ή κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα (όποιο έρθει πρώτο), η Subaru δίνει αυτό που αποκαλεί Subaru Safe 8. Εκτός της εργοστασιακής εγγύησης για τουλάχιστον 3 χρόνια από την ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας του (ή για 100.000 km, όποιο προκύψει πρώτο), το αυτοκίνητο καλύπτεται για άλλα 5 χρόνια και για απεριόριστα χιλιόμετρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...