Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης – Πού θα φορτίσεις δωρεάν και με έκπτωση στην Ελλάδα;

Σήμερα, 9 Σεπτέμβριου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης με την Ελλάδα να συμμετέχει στους εορτασμούς, μέσα από προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι εταιρείες φόρτισης.

  • -
  • -

Στις 9 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης, μία γιορτή που έχει καθιερωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από το 2020, οπότε φέτος είναι η πέμπτη φορά που πραγματοποιούνται σχετικές εκδηλώσεις.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης είναι η μέρα που ο πλανήτης ασχολείται λίγο παραπάνω, με όλα εκείνα τα οχήματα που μπορούν να μας μετακινήσουν χωρίς να παράγουν ρύπους βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε, ενώ ταυτόχρονα το κάνουν και εντελώς αθόρυβα, μειώνοντας την ηχορύπανση στις πόλεις.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/51de57fc8f2947751e1b115b602c5fd6.png

Υπάρχουν προσφορές στην Ελλάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης;

Κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης γιορτάζεται από ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, ενώ σε αυτή συμμετέχουν και εταιρείες όπως πάροχοι φόρτισης, συνήθως με τη μορφή εορταστικών προσφορών.

Δείτε ακόμαΑλήθεια ή ψέματα; Τα ηλεκτρικά έχουν ακριβότερη ασφάλεια στην Ελλάδα

Φέτος, στην Ελλάδα έχουν ανακοινωθεί τρεις μεγάλες προσφορές από εταιρείες παροχής υπηρεσιών φόρτισης, οι οποίες έχουν σκοπό να στηρίξουν όλους εκείνους τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν ήδη κάποιο ηλεκτρικό όχημα. Η κατάταξη των εταιρειών έχει γίνει με αλφαβητική σειρά.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/b2cd7f7d639650675ea02a92c8ba7bd1.png

Τι προσφορά έκανε η Joltie για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης;

Η Joltie είναι μία ελληνική εταιρεία η οποία ανήκει στον όμιλο Eunice, έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο σε όλη τη χώρα. Για τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου η Joltie προσφέρει εντελώς δωρεάν φόρτιση σε όλο το δίκτυό της.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9d942314831f0948b53a9f8b6d8a8f24.jpg

Τι προσφορά έκανε η nrg για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης;

Η nrg είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενέργειας στην Ελλάδα, ενώ και το δίκτυο incharge που διαθέτει είναι ένα από τα πιο εκτεταμένα, καθώς έχει χιλιάδες σημεία φόρτισης. Για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης η nrg προσφέρει 50% έκπτωση σε όλο το δίκτυό της, μία προσφορά που δεν αφορά μόνο τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, αλλά ξεκίνησε από το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/fa87abb18a69b312542f2fc65dd9393f.jpg

Τι προσφορά έκανε η protergia για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης;

Φόρτιση στη μισή τιμή θα απολαύσουν και όσοι επιλέξουν το δίκτυο της protergia σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, καθώς ο μεγάλος πάροχος ενέργειας του ομίλου Μυτιληναίος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης με έκπτωση 50%.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...