Σοκαριστικό video: Γέφυρα καταρρέει και «καταπίνει» 12 οχήματα

Ένα απίστευτο σκηνικό καταγράφηκε από την κάμερα ενός αυτοκινήτου, όταν η γέφυρα που βρισκόταν μπροστά στο όχημα κατέρρευσε ολοκληρωτικά.

  • -
  • -

Τις τελευταίες ημέρες, το Βιετνάμ έχει πληγεί από σφοδρή κακοκαιρία, μια από τις χειρότερες που έχουν εμφανιστεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Έχοντας να αντιμετωπίσουν ισχυρές βροχοπτώσεις και δυνατούς ανέμους, οι κάτοικοι βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις που δεν έχουν συνηθίσει. Στο πλαίσιο της κακοκαιρίας βρίσκεται και η κατάρρευση μιας γέφυρας, που κυριολεκτικά κατάπιε 12 οχήματα, από μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα μέχρι μεγάλα φορτηγά και φορτηγάκια. Δεν έχουν αναφερθεί ακόμη νεκροί, όμως σύμφωνα με τις αρχές, υπάρχουν τουλάχιστον 14 αγνοούμενοι που κατέληξαν στα ορμητικά νερά του Κόκκινου Ποταμού.

Το video κόβει την ανάσα!

Ένα όχημα που σταμάτησε λίγο πριν το ξεκίνημα της γέφυρας και ήταν εφοδιασμένο με dash cam (κάμερα καταγραφής στο ταμπλό του) δείχνει τις απίστευτες εικόνες. Το μεγάλο χωματουργικό φορτηγό που βρίσκεται μπροστά του ξεκινάει να διανύει τον δρόμο της γέφυρας, μέχρι που εκείνη καταρρέει και το παρασέρνει μαζί της στον Κόκκινο Ποταμό. Μαζί με το φορτηγό, βρέθηκαν και άλλα 11 οχήματα. Ευτυχώς, ο μοτοσυκλετιστής που βρισκόταν ακριβώς μπροστά στη γέφυρα, καθυστέρησε και δεν πέρασε, γλιτώνοντας τελευταία στιγμή από το τραγικό γεγονός που ακολούθησε.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στην επαρχία Phu Tho, ενώ η γέφυρα που γκρεμίστηκε ονομάζεται Phong Chau. Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί μόλις 3 ζωντανοί άνθρωποι από τον Κόκκινο Ποταμό, δίχως να φέρουν σημαντικούς τραυματισμούς. Ωστόσο, απομένουν τουλάχιστον 14 ακόμη άνθρωποι που αγνοούνται και οι αρχές δίνουν πραγματική μάχη προκειμένου να εντοπιστούν έγκαιρα. Ο τυφώνας Γιάγκι πάντως, που πλήττει την περιοχή τις τελευταίες ημέρες, έχει προκαλέσει πάνω από 60 θανάτους και οι αγνοούμενοι ξεπερνούν τους 40. Δυστυχώς, έχουν συμβεί αρκετά παρόμοια γεγονότα στο Βιετνάμ, με αποτέλεσμα τα στατιστικά να δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος τυφώνας, είναι από τους χειρότερους που έχει βιώσει η χώρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...