Νέο video: Δοκιμάζουμε το νέο Dacia Duster 1.0 TCe LPG

Το ολοκαίνουργιο Duster ήρθε για να κατακτήσει ξανά τις καρδιές όσων θέλουν ένα τίμιο, αποτελεσματικό και άνετο οικογενειακό SUV.

  • -
  • -

Η Dacia μπορεί να πει κανείς πως έχει δύο πρόσωπα ή μάλλον δύο εποχές. Την προ-Duster και μετά-Duster εποχή. Κι αυτό γιατί το δημοφιλές C-SUV ήταν αυτό που έκανε τη ρουμανική μάρκα πιο γνωστή από ποτέ, χάρη στον ασύγκριτα value for money χαρακτήρα του. Με τη Renault σε ρόλο υποστηρικτή, το οικογενειακό μοντέλο έγινε ανάρπαστο, πουλώντας μέσα σε δύο γενιές πάνω από 2,4 εκατομμύρια κομμάτια.

1

Σήμερα όμως ήρθε η στιγμή της ανανέωσης και δεν αναφερόμαστε μόνο σε επιφανειακά στοιχεία όπως η εμφάνιση, αλλά για μία ριζική αλλαγή που φτάνει μέχρι και τον πυρήνα του μοντέλου. Στην 3η γενιά του σκληροτράχηλου μοντέλου, οι τεχνικοί της Dacia ξεκίνησαν από λευκό χαρτί και σχεδίασαν ένα τελείως καινούργιο και σύγχρονο μοντέλο.

Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή εδώ

2

Συνδυασμένο με μία πλήρη γκάμα κινητήριων συνόλων και φυσικά διαθέσιμο με κίνηση στους εμπρός, αλλά και στους τέσσερις τροχούς, το νέο Duster έχει να προσφέρει μία έκδοση που ταιριάζει σε όλα τα γούστα. Και πάνω απ’ όλα εμπλουτισμένο με τεχνολογικά στοιχεία που αναβαθμίζουν σημαντικά την εμπειρία στο εσωτερικό του. Έχει διατηρήσει όμως αυτή την τέλεια αναλογία κόστους/παροχών; Το δοκιμάζουμε στην πιο διάσημη εκδοχή του για να μάθουμε. Αυτή με το 1.000άρι μοτέρ διπλού καυσίμου που υπόσχεται αυτονομία που ξεπερνάει τα 1.300 km! Για περισσότερα ανατρέξτε στο video στην κορυφή του άρθρου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...