Η Volkswagen πουλάει αυτοκίνητα με καθίσματα τύπου τζάκετ - Έχουν και φερμουάρ

Τα καθίσματα που έφτιαξε η Volkswagen έχουν μάλιστα και φερμουάρ που το ανοίγεις σαν κανονικό πανωφόρι για να δεις τι κρύβεται από μέσα.

  • -
  • -

Τη δεκαετία του ’90, η Volkswagen είχε κυκλοφορήσει μία ειδική έκδοση για το δεύτερης γενιάς Golf, η οποία ονομαζόταν Fire and Ice. Συνολικά παράχθηκαν 16.700 κομμάτια, μεταξύ των οποίων μερικά βασίζοντας και στο κορυφαίο Golf GTi. Θέλοντας να πραγματοποιήσει τη σύνδεση ανάμεσα στο παρελθόν και το σήμερα, η γερμανική μάρκα αναβιώνει την παραπάνω έκδοση, στο νεοφερμένο ID.3 GTX.

1

Αν και η ξεχωριστή μοβ απόχρωση είναι αυτή που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον αρχικά, υπάρχει και κάτι άλλο στο εσωτερικό, ακόμη πιο ιδιαίτερο. Τα εμπρός καθίσματα μοιάζουν να έχουν ενσωματωμένα… μπουφάν. Ναι καλά διαβάσατε, στα bucket του κορυφαίου GTX Fire and Ice, υπάρχει μία επένδυση η οποία στο κέντρο φέρει φερμουάρ, ακριβώς όπως και ένα πανωφόρι. Ανοίγοντας αυτό το φερμουάρ, στο εσωτερικό βρίσκουμε μία διαφορετική επένδυση, η οποία θυμίζει αυτή που βρίσκαμε στο κλασικό μοντέλο πριν από περίπου 30 χρόνια. Από εκεί και πέρα, όλη η υπόλοιπη καμπίνα είναι ίδια με οποιοδήποτε άλλο ID.3, με μόνη αλλαγή τα σήματα φωτιάς και πάγου στα πετάλια και τις κόκκινες και μπλε ραφές.

2

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο SUV CUPRA Terramar 

Θυμίζουμε ότι το ID.3 GTX Performance στο οποίο βασίζεται εξοπλίζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα με ισχύ 326 ίππους και 545 Nm ροπής. To 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 5,7 sec, ενώ η τελική αγγίζει τα 200 km/h. Ενέργεια αντλεί από μία μπαταρία 79 kWh η οποία υπόσχεται αυτονομία έως και 601 km. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...