Ο Ρουβάς, το Volkswagen Golf και τα 2 δωρεάν service

Ο Σάκης Ρουβάς θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από την εμφάνιση του Golf. Με κάθε παραγγελία, η Volkswagen προσφέρει δώρο τα 2 πρώτα service του αυτοκινήτου.

  • -
  • -

Το Golf, το πιο εμβληματικό μοντέλο της Volkswagen κι ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας γιορτάζει εφέτος τα 50 του χρόνια. Για να τιμήσουν την επέτειό του, η Kosmocar –Volkswagen και το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων, διοργανώνουν από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου μοναδικά event, test drive, πάρτι, ενώ θα προσφέρουν ξεχωριστά προνόμια στους φίλους της μάρκας και όχι μόνο.

golf

Ο Σάκης Ρουβάς, ως πρεσβευτής της μάρκας στην Ελλάδα, θα πρωταγωνιστήσει σε δύο μοναδικά live shows που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Τα live του διάσημου καλλιτέχνη θα πλαισιώσει το νέο Golf, με την εταιρεία να δίνει τη δυνατότητα στους φαν του μοντέλου αλλά και του Ρουβά, να συμμετέχουν στα δύο αυτά ξεχωριστά event μέσω διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί από τα social media της Volkswagen Ελλάδος.

Με κάθε παραγγελία του Golf δύο δωρεάν service

Οι φαν του Golf και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Golf και την επετειακή του έκδοση «50 years» καθώς και τις 7 προηγούμενες γενιές του μοντέλου, αλλά και όλη τη γκάμα των αυτοκινήτων Volkswagen, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων. Για 50 ημέρες (17 Σεπτεμβρίου–5 Νοεμβρίου), θα ισχύσουν τα εξής προνόμια:

  • Mε κάθε παραγγελία νέου Golf, δώρο τα 2 πρώτα service προγραμματισμένης συντήρησης
  • Με κάθε ανταλλαγή μοντέλου Volkswagen με οποιοδήποτε νέο μοντέλο της μάρκας, όφελος 500 ευρώ

golf

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα 2 νέα αυτοκίνητα του Σάκη Ρουβά – Οι τιμές τους

Επίσης, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall στο Μαρούσι, οι 8 θρυλικές γενιές του Golf, η συλλεκτική επετειακή έκδοση του «50 years», όλη η οικογένεια SUV και τα ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, σας υποδέχονται από τις 10:00 σε ένα μοναδικό ολοήμερο πάρτι με πολλά happenings, εκπλήξεις, special καλεσμένους και μια iconic συναυλία από τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:00. Πατήστε εδώ για να δείτε τις τιμές του νέου Golf στην Ελλάδα

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...