Top 10 Μοντέλα 9 – 15 Σεπτέμβρη

Top 10 Μοντέλα 9 – 15 Σεπτέμβρη

Ακόμη ένα Top 10 όπου ένα νέο μοντέλο ήρθε από το πουθενά και κατέκτησε το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας τους «θαμώνες» της λίστας να φάνε τη σκόνη του.

  • -
  • -

Κάθε εβδομάδα έχουμε μία λίστα με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες σύμφωνα με τις δικές σας αναζητήσεις. Στη σημερινή έχουμε ένα συνδυασμό μοντέλων που εμφανίζονται τακτικά, μία προσθήκη έκπληξη και μία απώλεια. Πάμε να δούμε αναλυτικά όμως όλες τις θέσεις.

Στην κορυφή έχουμε το πρωτοεμφανιζόμενο Dacia Duster, το οποίο ήρθε από το πουθενά και δεν συμβιβάστηκε με τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Πίσω του ένα πιο σύνηθες μοντέλο, το Mitsubishi Space Star, το οποίο ανέβηκε από το νούμερο 4 στο δεύτερο σκαλί. Την τριάδα κλείνει το Suzuki Ignis, το οποίο έπεσε μία θέση. Πίσω του βρίσκεται ο νικητής της προηγούμενης λίστας, το Toyota Aygo X, με το FIAT 500 να κλείνει την 5άδα.

Από εκεί, στο νούμερο 6 έχουμε το FIAT Panda, ενώ το Renault Clio, το supermini που πριν από 7 ημέρες βρισκόταν στην τελευταία θέση, τώρα έχει σκαρφαλώσει στη 7η. Την τελική τριάδα συντελούν τα Kia Picanto, Seat Ibiza και Suzuki Swift, κλείνοντας κάπως έτσι το Top 10 αυτής της εβδομάδας.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...