Το μεγάλο ρεκόρ του Nissan Qashqai – Έπεσε από τον ουρανό [video]

Το best seller SUV της Nissan έπεσε κυριολεκτικά από τον ουρανό, με το Qashqai να γράφει το όνομά του στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

  • -
  • -

Το Qashqai είναι ένα από τα αυτοκίνητα με τις υψηλότερες πτήσεις πωλήσεων στην Ευρώπη. Για κάποια χρόνια η Nissan απολάμβανε εξαιρετικής δημοφιλίας σε ολόκληρη τη Γηραιά Ήπειρο, με το SUV της γκάμας της αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή.

Το ιαπωνικό μοντέλο, φέτος γιορτάζει τα 17 χρόνια από την κυκλοφορία του, με τη Nissan να πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό εγχείρημα. Το ανέβασε με γερανό σε ύψος 65 μέτρων και το άφησε να πέσει, έχοντας μάλιστα και οδηγό πίσω από το τιμόνι. Προφανώς, το αυτοκίνητο ήταν δεμένο όπως ακριβώς συμβαίνει στο bungee jumping.

nissan

Αυτό ήταν το ψηλότερο άλμα μπάντζι τζάμπινγκ που έχει γίνει ποτέ με αυτοκίνητο και καταγραφεί από την επιτροπή των Γκίνες. Για την ασφάλεια όλων, το Qashqai e Power ανέβηκε στα 65 μέτρα μέσα σε ειδικό κουβούκλιο, ενώ ήταν δεμένο με ιμάντες. Στη θέση του οδηγού βρισκόταν ο Laurent Lasko, επαγγελματίας κασκαντέρ.

Δείτε ακόμη: Το Nissan Qashqai με τη χαμηλότερη κατανάλωση – Καίει 5,1 lt στα 100 km

nissan

Το άλμα έγινε στην περιοχή Puteaux του Παρισιού και το εντυπωσιακό διαφημιστικό challenge είχαν αναλάβει η τοπική αντιπροσωπεία της Nissan και το BBC Studio France. Για να θεωρηθεί επιτυχημένο από τους ανθρώπους των ρεκόρ Γκίνες που παρακολουθούσαν, έπρεπε τόσο το αυτοκίνητο όσο και το σχοινί να παραμείνουν ανέπαφα, κάτι το οποίο συνέβη.

Δείτε το βίντεο με το άλμα του Nissan Qashqai 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...