7η Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης Αθήνας – Τα ηλεκτρικά κοσμούν την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Αν έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν πρέπει να λείψεις από την 7η Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης Αθήνας. Αν δεν έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, πήγαινε για να μάθεις πώς είναι, από πρώτο χέρι.

  • -
  • -

Η μεγάλη γιορτή της ηλεκτροκίνησης, η 7η Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης Αθήνας, επιστρέφει πιστή ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας. Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Αθήνα αλλά κι άλλα μέρη της Ελλάδας φέτος δίνουν ραντεβού στον Άλιμο.

Μαζί με τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, στον Άλιμο θα βρίσκονται κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων κάθε είδους. Ηλεκτρικά moto, scooter, microcars, ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια, ακόμα και μονόροδα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/952b153d60de3defae99de374f810327.jpg

Ποιοι θα βρεθούν στην 7η Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης Αθήνας;

Ό,τι κινείται ηλεκτρικά θα είναι στον Άλιμο. Η 7η Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης Αθήνας έχει προγραμματιστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου, από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, στον πεζόδρομο Αλίμου (για να δείτε το ακριβές σημείο, πατήστε εδώ).

Δείτε ακόμα: 6η Ετήσια Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης: Η πιο επιτυχημένη όλων, μέχρι την επόμενη!

Εκτός από τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ηλεκτρικών οχημάτων κάθε είδους, στην 7η Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης Αθήνας θα βρεθούν μερικοί από τους μεγαλύτερους παρόχους φόρτισης, αλλά και εταιρείες αγοράς και εγκατάστασης φορτιστών.

7h-sinantisi-ilektrokinisis-athinas-afisa

Τι θα δουν όσοι επισκεφτούν την 7η Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης Αθήνας;

Όσοι επισκεφτούν την 7η Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης Αθήνας θα μπορούν να δουν τα ηλεκτρικά οχήματα των ιδιοκτητών, να συνομιλήσουν μαζί τους και να μάθουν από πρώτο χέρι πώς είναι να ζεις με ένα ηλεκτρικό όχημα στην Ελλάδα του 2024.

Ακόμα, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα ηλεκτρικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς, αλλά και να κάνουν test drive με κάποια από αυτά, ώστε να βιώσουν την εμπειρία της οδήγησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου ή microcar.

Οι κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων κάθε είδους που θέλουν να συμμετέχουν στην 7η Συνάντηση Ηλεκτροκίνησης Αθήνας, μπορούν να το δηλώσουν συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν, πατώντας εδώ.

Χορηγός επικοινωνίας: GOCAR.GR

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...