Διαρροή: Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό MINI Cooper των 258 ίππων

Μία νέα έκδοση που κανονικά δεν θα γνωρίζαμε έως την επίσημη παρουσίαση της το φθινόπωρο, διέρρευσε μαζί με πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • -
  • -

Η MINI προετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα σειρά John Cooper Works φέτος το φθινόπωρο, αλλά το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Κίνας (ΥΒΤΚ) την πρόλαβε. Όπως μας έχει συνηθίσει πλέον, δημοσίευσε φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για την ηλεκτρική έκδοση πολύ πριν από την προγραμματισμένη παρουσίαση.

Με βάση το πρωτότυπο John Cooper Works E, το μοντέλο παραγωγής διατηρεί μια παρόμοια σχεδίαση με το θερμικό JCW, μόνο που εδώ βρίσκουμε τα αντίστοιχα στοιχεία με το απλό ηλεκτρικό Cooper. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ο διαφορετικός προφυλακτήρας με την κλειστή μάσκα, οι αεροδυναμικές χειρολαβές στις πόρτες και φυσικά η έλλειψη εξάτμισης. Την εμφάνιση ολοκληρώνουν οι αεροδυναμικοί τροχοί των 18 ιντσών. Οι φωτογραφίες υποδεικνύουν επίσης ότι το αυτοκίνητο θα προσφέρεται με ρίγες στο καπό, καθρέφτες διαφορετικού χρώματος, ηλιοροφή, αλλά και πολυτονική οροφή.

2

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο MINI Cooper SE

Η καταχώρηση του ΥΒΤΚ δεν είχε πλήρες πακέτο πληροφοριών όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά αποκάλυψε ότι το μοντέλο θα έχει μπαταρία τεχνολογίας ιόντων λιθίου που θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 258 ίππων. Θυμίζουμε ότι το Cooper E έχει 184 ίππους και το Cooper SE 218 ίππους. Τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία η τελική ταχύτητα θα φτάνει τα 200 km/h.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή MINI Cooper S

Αυτά είναι τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...