Ετοιμοπαράδοτα Volvo και μοναδικές προσφορές– Πού θα τα οδηγήσετε;

Η Volvo δίνει τη δυνατότητα μέσω της εκδήλωσης Volvo Electric Days να οδηγήσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο της γκάμας και να το αποκτήσετε άμεσα, λαμβάνοντας μια μοναδική προσφορά.

  • -
  • -

Για τρεις ημέρες, οι φίλοι της Volvo και του αυτοκινήτου, έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας, να τα οδηγήσουν και να αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν δίχως καθυστερήσεις.

Μέσω της εκδήλωσης Volvo Electric Days που θα διαρκέσει τρεις ημέρες, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία παρέχει μοναδικές προσφορές σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Η προσφορά αφορά τόσο τα μικρότερα EX30 και EX40, όσο και το πιο σπορτίφ EC40.

volvo

Το Volvo Electric Days είναι η γιορτή των ηλεκτρικών Volvo, μία ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε φίλο της ηλεκτροκίνησης να γνωρίσει και να οδηγήσει όλα τα ηλεκτρικά της σουηδικής φίρμας, να μιλήσει από κοντά με τους ειδικούς εταιρείας, να ενημερωθεί και να λύσει κάθε απορία του για την απόκτηση και τη χρήση ενός αμιγώς ηλεκτρικού Volvo.

Κερδίζεις 9.000 ευρώ και την προσφορά

Τα μοντέλα της Volvo διακρίνονται για την κομψότητα, το στυλ, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας, την άνεση, την απόδοση και τα πιο εξελιγμένα συστήματα. Καλύπτουν κάθε ανάγκη και επιθυμία των οδηγών και φυσικά, επωφελούνται της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», η οποία ανέρχεται στα 9.000 ευρώ.  

volvo

Δείτε ακόμη: Ξεκινούν οι παραδόσεις του νέου Volvo EX90 – Τιμές και εκδόσεις στην Ελλάδα

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να κλείσει από τώρα ένα test drive στον Επίσημο Διανομέα της περιοχής και να παρευρεθεί στο Volvo Electric Days για να οδηγήσει το νέο μικρό SUV ΕX30, το compact SUV EX40 και το εντυπωσιακό crossover, το EC40. Όλα συνδυάζουν εξαιρετικές επιδόσεις με μεγάλη αυτονομία, επιτρέποντας την απροβλημάτιστη καθημερινή κίνηση.

Το Volvo Electric Days θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, στους επίσημους διανομείς Volvo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...