Αυτό είναι το φθηνότερο Dacia Duster στην Ελλάδα – Κάτω από 20.000 ευρώ

Το Dacia Duster απέκτησε ολοκαίνουρια γενιά, η οποία έρχεται στην Ελλάδα με αρχική τιμή κάτω από το ψυχολογικό όριο των 20.000 ευρώ.

  • -
  • -

Η τρίτη γενιά του Dacia Duster ήρθε και στην Ελλάδα, με τον δείκτη value for money να είναι και πάλι σε πολύ υψηλό επίπεδο, καθώς η τιμή στην οποία μπορεί να το αγοράσει κάποιος μένει κάτω από τις 20.000 ευρώ, στη φθηνότερη διαθέσιμη έκδοση.

Το Dacia Duster είναι ένα C-SUV το οποίο διατηρεί τα αυξημένα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά του, ενώ ταυτόχρονα έχει γίνει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, από την ποιότητα. έως την εργονομία, την άνεση και την οδική συμπεριφορά. 
https://cdn.gcdata.gr/data/photos/90c8760777a4cfa84ffaf1f199ef6e0b.jpg

Τι τιμή έχει το φθηνότερο Dacia Duster στην Ελλάδα;

Στο κομμάτι της τιμής, το φθηνότερο Dacia Duster στην Ελλάδα ξεκινάει από τα 19.950 ευρώ. Μάλιστα, σε αυτήν την τιμή το δημοφιλές μοντέλο έρχεται με τον κινητήρα ECO-G 100, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να καταναλώνει βενζίνη αλλά και υγραέριο. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται σημαντικά το κόστος μετακίνησης και αυξάνεται η αυτονομία.

Δείτε ακόμα: Έπεσε κι άλλο η τιμή του Dacia - Kαίει 3 ευρώ στα 100 km

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/c886a5cd72d518d642bdb0ef20bbe678.jpg

Τι εξοπλισμό έχει το φθηνότερο Dacia Duster στην Ελλάδα;

Η βασική εξοπλιστική έκδοση του Dacia Duster ονομάζεται Essential και σε αυτή συναντάμε σύγχρονα εξοπλιστικά στοιχεία όπως cruise control, αυτόματο φρενάρισμα, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, θερμαινόμενους και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, ράγες οροφής, αυτόματα φώτα, καθώς και LED προβολείς στα φώτα ημέρας και στη μεσαία σκάλα. Πατήστε εδώ για να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Duster αλλά και τις τιμές σε κάθε έκδοση. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...