Τα 5 φθηνότερα Β-SUV στην Ελλάδα - Κάτω από 21.000 ευρώ

Ψάχνεις για μικρό SUV και δεν θέλεις να αδειάσεις τις τσέπες σου; Εδώ θα δεις 5 επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα και κοστίζουν όσο ένα supermini.

  • -
  • -

Όποιος αναζητά καινούργιο αυτοκίνητο με τιμή κοντά στις 20.000 ευρώ, θα έχει σίγουρα συνειδητοποιήσει ότι οι επιλογές είναι σαφώς περιορισμένες συγκριτικά με το παρελθόν. Η αγορά έχει αυξήσει το budget της, τα φθηνά μοντέλα έχουν εξαφανιστεί και τα γούστα έχουν ακριβύνει. Δεν είναι μόνο ότι οι τιμές έχουν ανέβει. Το κοινό πλέον έχει στραφεί ξεκάθαρα προς τα SUV, κάτι που αυτομάτως σημαίνει και υψηλότερο κόστος απόκτησης.

Εάν κι εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα δεν θες να δώσεις και μία περιουσία, τα B-SUV είναι πιθανότατα η καλύτερη επιλογή για σένα. Παρακάτω θα βρεις τα 5 φθηνότερα της ελληνικής αγοράς, για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Πάμε να τις δούμε με φθίνουσα σειρά, ξεκινώντας από την ακριβότερη. Να σημειωθεί πως καμία δεν ξεπερνά τις 21.000 ευρώ.

5. Suzuki Vitara – Από 20.980 €

count

Το Suzuki Vitara, μία καταξιωμένη επιλογή της αγοράς, φρέσκαρε λίγο την εμφάνιση, μαριναρίστηκε και με το απαραίτητο τεχνολικό upgrade και συστήνεται εκ νέου στην αγορά, στοχεύοντας για ακόμη μία φορά στην κορυφή των πωλήσεων. Με πραγματικές εκτός δρόμου ικανότητες στις τετρακίνητες εκδόσεις και με οικονομικά μοτέρ ήπιας και πλήρως υβριδικής τεχνολογίας. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Suzuki Vitara 1.4 Hybrid 48V AllGrip

4. Hyundai Bayon – 20.490 €

4

Η πλήρης σειρά των crossover της κορεατικής μάρκας ξεκινάει με το Bayon, το οποίο καταφέρνει να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη με απόλυτη επιτυχία. Από το 2021 που αποκαλύφθηκε κέρδισε το αγοραστικό κοινό και σήμερα έρχεται ανανεωμένο, εξακολουθώντας να παραμένει επίκαιρο. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

3. SEAT Arona – Aπό 19.990 €

3

Το SEAT Arona μπορεί να μην έχει τεράστια ιστορία, αλλά έχει καταφέρει πάρα πολύ γρήγορα να αγαπηθεί από το κοινό και να πετύχει υψηλά νούμερα πωλήσεων στην Ελλάδα. Η νεανική σχεδίαση, ο πρακτικός χαρακτήρας, αλλά και το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο από το βασικό εξοπλισμό είναι στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίσει.Πατήστε εδώ για περισσότερα.

2. Kia Stonic – Aπό 19.590 €

2

Το Stonic έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην αγορά, καθώς σε αυτό το μοντέλο η Kia έχει δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη πρόταση που καλύπτει κάθε αγοραστή. Compact και οικονομικό, συνδυάζεται με αποδοτικά κινητήρια σύνολα και πλούσιο εξοπλισμό. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

1. MG ZS – Από 18.950 €

5

Αν και μέλος της B-SUV κατηγορίας, το ZS εντυπωσιάζει με τους χώρους προσφέρει, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και την φθηνότερη επιλογή της λίστας μας με τιμή που σπάει το φράγμα των 19.000 ευρώ. Συνδυασμένο με πλούσιο εξοπλισμό, δύσκολα μπορεί να βρεθεί δίπλα του αυτοκίνητο που να το κοντράρει στη σχέση παροχών-τιμής. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...