Lamborghini πάρκαρε σε πεζοδρόμιο στον Πειραιά – Δεν μπορούσαν να περάσουν τυφλοί και καρότσια

Αν αυτό το παρκάρισμα το είχε κάνει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, τώρα δεν θα είχε αυτοκίνητο. Στην Ελλάδα αντίθετα, μια Lamborghini έχει προτεραιότητα από έναν τυφλό ή μια μητέρα με το καρότσι.

  • -
  • -

Είναι φορές που οι λέξεις στερεύουν. Ποιο κοσμητικό επίθετο θα μπορούσε να συνοδεύσει την κίνηση του οδηγού της Lamborghini, ο οποίος αν «έχει το θεό» του, όχι απλά πάρκαρε το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, αλλά έκοψε την κυκλοφορία σε πεζούς και κυρίως σε ανθρώπους με μειωμένη κινητικότητα και μαμάδες που συνοδεύουν καρότσια παιδιών.

Ο ανεκδιήγητος οδηγός της κίτρινης Huracan φαίνεται πως βρήκε το καλύτερο σημείο για το πολυτελές αυτοκίνητό του, αυτό που τον βόλεψε καλύτερα και παρείχε και σκιά. Πήγε μέσα στο κέντρο του Πειραιά και έκανε το αδιανόητο, αδιαφορώντας για τους πάντες, από τους συνανθρώπους του έως τα όργανα της Τάξης.

Στάθμευσε το ιταλικό supercar πάνω στο πεζοδρόμιο και συγκεκριμένα στη Γρηγορίου Λαμπράκη, θαρρείς και του ανήκουν τα πάντα. Την εξοργιστική φωτογραφία δημοσίευσε η ομάδα στο facebook «Είμαι Ελληναράς και παρκάρω όπου γουστάρω».

lamborghini

Το που ήταν η αστυνομία και τι έκανε στην περίπτωση του κυρίου με την κίτρινη Lamborghini ακόμη αναρωτιούνται οι πολίτες. Στην περίπτωσή του, προφανώς και το πρόστιμο ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να επιβληθεί. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...