Ξεκόλλησε κινητήρας από Porsche – Τράκαρε με άλλη Porsche (video)

Μια Porsche 911 έμεινε δίχως κινητήρα στη μέση του δρόμου και στραπατσαρισμένη. Μια άλλη Porsche, ακόμη πιο ακριβή, υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές.

  • -
  • -

Η Καλιφόρνια έχει ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές στον κόσμο. Καθημερινά, συρρέουν χιλιάδες οδηγοί, προκειμένου να απολαύσουν το μαγικό τοπίο, να φωτογραφίσουν τα αυτοκίνητά τους και να τεστάρουν τις ικανότητές τους πίσω από το τιμόνι.

Ο Angeles Crest Highway είναι ένας από τους πιο ωραίους δρόμους της πολιτείας. Δυστυχώς, για δύο κατόχους Porsche, η βόλτα δεν πήγε καθόλου καλά. Τράκαραν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τα υπέροχα αυτοκίνητά τους να διαλυθούν.

porsche

Σύμφωνα με το Τμήμα Σερίφη του Λος Άντζελες, ένας από τους δύο οδηγούς επιχείρησε να κάνει αναστροφή, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους. Όπως προκύπτει από τα πλάνα, η πρόσκρουση ήταν σφοδρότατη, με τον κινητήρα της 911 να αποκολλάται και να καταλήγει στο οδόστρωμα. Προφανώς το υπέροχο sportcar οδεύει για ανακύκλωση.

Δείτε ακόμη: Πώς οδηγός Porsche σκοτώθηκε από λακκούβα;

Πολύ σοβαρές ζημιές υπέστη και η GT3 RS και πιθανότατα, ο ιδιοκτήτης να επιλέξει να μην την επισκευάσει. Σε αντίθετη περίπτωση, θα χρειαστεί να δαπανήσει πολλές δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...