Το Van που έκλεισε 2.500 λακκούβες στους δρόμους της Ελλάδας – Το 2024 [video]

Το πρόβλημα με τις κακοτεχνίες στους ελληνικούς δρόμους είναι σοβαρό. Ένα Van ωστόσο, δουλεύει μέρα νύχτα, κλείνοντας κάθε λακκούβα που συναντά.

  • -
  • -

Την στιγμή που οι αυτοκινητόδρομοι της χώρας μας γίνονται όλο και καλύτεροι, οι δρόμοι στις πόλεις χειροτερεύουν συνεχώς. Είτε κινείσαι στα βόρεια προάστια των Αθηνών, είτε σε κάποιο χωριό της επικράτειας, συναντάς παντού λακκούβες, κακοφτιαγμένα μπαλώματα από διάφορες εργασίες του δημοσίου, σπασμένο ασφαλτοτάπητα, ξεβαμμένες διαβάσεις και οδόστρωμα που θυμίζει παγοδρόμιο.

Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, το αστικό οδικό δίκτυο είναι σε απαράδεκτη κατάσταση. Οι λακκούβες είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι οδηγοί, με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, ως επί το πλείστον, να αδιαφορούν πλήρως για την αποκατάστασή τους.

van

Αντίθετα, ένα Van, έχει καταφέρει μέσα στο 2024 να φτιάξει όχι 100, όχι 200, αλλά 2.500 λακκούβες, από την Κηφισιά, έως τη Λιβαδειά και τη Θεσσαλονίκη.

Πού έχει κλείσει λακκούβες το Van

To Van με το εξειδικευμένο συνεργείο, επιχειρεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Safe Roads project» της Hellas Direct, κλείνοντας λακκούβες και βάφοντας διαβάσεις σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, έκλεισε λακκούβες και έβαψε διαβάσεις σε διάφορα σημεία των: Μαρούσι, Ελευσίνα, Πετρούπολη, Ίλιον, Κηφισιά, Παλλήνη, Νέα Ιωνία, Πεύκη-Λυκόβρυση, Φυλή, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ασπρόπυργο, Πεντέλη-Μελίσσια, Μαραθώνα-Νέα Μάκρη, Περιστέρι, Πέραμα, Ηλιούπολη, Διόνυσο, Κόρινθο, Λιβαδειά, Σπάτα, Θεσσαλονίκη, Αιγάλεω, Βριλήσσια, Χαλάνδρι.

van

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο απολογισμός του 2024 δείχνει αφενός τον όγκο των αναγκών αφετέρου τη μαζική απήχηση του Safe Roads project της Hellas Direct: μέχρι στιγμής έχει φτιάξει περισσότερες από 500 διαβάσεις και έχει κλείσει πάνω από 2.500 λακκούβες. Το πρόγραμμα εξακολουθεί να δέχεται πολλά αιτήματα, επεκτείνει τα δρομολόγιά του με ένα δεύτερο Van και βάζει στο πρόγραμμα νέους σταθμούς σε όλο και περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Για παράδειγμα, πρόσφατα ταξίδεψε στην Κάλυμνο κι έβαψε διαβάσεις στα σχολεία του νησιού. Σε συνεργασία με τον δήμο, το εξειδικευμένο συνεργείο έβαψε 13 διαβάσεις σε 11 σχολεία του νησιού, συμβάλλοντας στις ασφαλέστερες μετακινήσεις των μαθητών και των μαθητριών.

van

Η φράση «μολύβια κάτω» πήρε μια πολύ διαφορετική σημασία καθώς οι δρόμοι έξω από τα σχολεία του νησιού γέμιζαν με τις διαβάσεις - κίτρινα μολύβια του Safe Roads project. Και στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, τα παιδιά είδαν να γίνεται πραγματικότητα ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα στη ζωή τους, αυτό της οδικής ασφάλειας.

πηγή: hellasdirect.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...