Top 10 Μοντέλα 16 – 22 Σεπτεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 16 – 22 Σεπτεμβρίου

Πολλές ανατροπές, ανακατατάξεις, εισόδους και εξόδους από τη λίστα είχαμε αυτήν την εβδομάδα, ενώ μία εταιρεία έκανε clean sweep, παίρνοντας και τις τρεις θέσεις του βάθρου.

  • -
  • -

Υπόθεση μίας μάρκας είναι το βάθρο αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα, το Suzuki S-Cross βρίσκεται στην κορυφή, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν καν στη δεκάδα. Πίσω του συναντάμε το Suzuki Swift που έκανε άλμα από τη δέκατη θέση, ενώ τρίτο είναι το Suzuki Ignis, το μοναδικό μοντέλο που διατήρησε τη θέση του.

Το Mitsubishi Space Star είναι εκείνο που βρέθηκε στην τέταρτη θέση πέφτοντας δύο σκαλιά, με το Toyota Aygo X πέμπτο ενώ ήταν τέταρτο μία εβδομάδα νωρίτερα. Το δεύτερο μισό της λίστας ανοίγει το Renault Clio που κέρδισε μία θέση, με τα FIAT 500 και FIAT Panda να ακολουθούν στις θέσεις έξι και εφτά, αντίστοιχα, με απώλειες δύο θέσεων έκαστο.

Το Kia Picanto έπεσε στην ένατη θέση, από την όγδοη που ήταν πριν, με το SEAT Ibiza να κλείνει τη δεκάδα, καταγράφοντας κι αυτό μία απώλεια.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...