H BMW έφτιαξε στην Ελλάδα τη δική της εταιρεία leasing

Μια νέα εταιρεία με εξειδίκευση στο leasing δημιούργησε στην Ελλάδα η BMW. Αφορά όλα τα αυτοκίνητα του ομίλου αλλά και τις μοτοσυκλέτες.

  • -
  • -

Το BMW Group Hellas και η BMW Group Financial Services προχωρούν στο επόμενο σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της δέσμευσής τους στην ελληνική αγορά, ανακοινώνοντας από κοινού την ίδρυση της BMW Hellas Leasing, η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια πλήρη γκάμα premium υπηρεσιών leasing για τις μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad.

Η επιλογή του Leasing από ολοένα και μεγαλύτερο κοινό στην αγορά αυτοκινήτου συνδέεται με τις αυξημένες ανάγκες κινητικότητας των καταναλωτών, καθώς επιτρέπει την ευκολότερη πρόσβαση στα πιο τεχνολογικά προηγμένα, ασφαλή και αποδοτικά (με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων) οχήματα. Ο Andreas Modlmayer, Διευθύνων Σύμβουλος της BMW Group Financial Services Hellas, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η δημοτικότητα του leasing αυξάνεται εκθετικά σε όλη την Ευρώπη και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλο και περισσότεροι πελάτες αναζητούν ευέλικτες και ψηφιακά εξελιγμένες λύσεις μίσθωσης. Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρία έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να ανταποκριθούμε άμεσα στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας».

Ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των πελατών

Στόχος της BMW είναι να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για τον πελάτη, όπως ακριβώς κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα. Η εταιρεία θα εστιάσει σε ένα πιο ευέλικτο και καινοτόμο μοντέλο ανάπτυξης που ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες των πελατών, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν από την ιδιοκτησία ενός οχήματος μέχρι το Leasing ή ακόμα και άλλες μορφές χρήσης του αυτοκινήτου.

H παροχή ψηφιακών λύσεων, η δημιουργία ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών και η αξιοποίηση του πελατοκεντρικού οικοσυστήματος του BMW Group στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της νέας εταιρείας Leasing.

Η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι πελάτες leasing απαιτούν σύγχρονη εξυπηρέτηση που εξοικονομεί χρόνο. Ψηφιακές λειτουργίες, όπως η πρόσβαση σε εφαρμογές (apps) του BMW Group, το portal πελατών και η ταχύτητα των διαδικασιών διευκολύνουν τους πελάτες και βελτιώνουν την συνολική εμπειρία τους.

Αυτοκίνητο αντικατάστασης απευθείας από τη BMW

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης premium υπηρεσιών, οι πελάτες θα λαμβάνουν εξατομικευμένη διαμόρφωση οχημάτων, πλήρες πακέτο συντήρησης από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW, ΜΙΝΙ και Motorrad, καθώς και παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης αποκλειστικά από το BMW Group.

Δείτε ακόμη: Η BMW ετοιμάζει αυτοκίνητα που αλλάζουν χρώμα

 

Επιπλέον, με τη λήξη του συμβολαίου leasing, οι πελάτες αξιοποιούν την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη της BMW Group Hellas Leasing προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους περνώντας εύκολα στο επόμενο νέο μοντέλο.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...