Νέο Skoda Kamiq: Το B-SUV που προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Στο νέο Skoda Kamiq θα βρεις πρακτικότητα, σύγχρονες τεχνολογίες, ευρυχωρία και οικονομία, στην πιο συμφέρουσα και οικονομική πρόταση της αγοράς!

  • -
  • -

Οι ανάγκες του αγοραστή διαφοροποιούνται με το πέρασμα του χρόνου, όπως και τα θέλω ανάλογα με τις καθημερινές -και όχι μόνο- ανάγκες του. Σήμερα, τα στοιχεία αναζήτησης έχουν πληθύνει και οι περισσότεροι ψάχνουμε παράγοντες και χαρακτηριστικά, που μοιάζει δύσκολο να συνδυαστούν σε ένα πακέτο. Η Skoda έχει την απάντηση με το Kamiq! Το μικρότερο SUV στην πληθωρική γκάμα της τσέχικης μάρκας, το οποίο διατηρεί ακέραιο το DNA που χαρακτηρίζει της δημιουργίες της, αναδεικνύοντας μία πολύπλευρη προσωπικότητα που εκτίμησαν οι περισσότεροι. Η νεότερη γενιά του πολυτάλαντου B-SUV αναβαθμίστηκε σε όλους τους τομείς, ενισχύοντας παράλληλα βασικούς πυλώνες της επιτυχίας του, όπως η πρακτικότητα, η ευρυχωρία, οι τεχνολογίες και οι σύγχρονοι κινητήρες.

Συμπαγές και περιπετειώδες!

Όλα τα SUV της Skoda δεν κρύβουν τον εκδρομικό και περιπετειώδη χαρακτήρα τους. Το συμπαγές και δυναμικό αμάξωμα αποτελεί τον κοινό παρονομαστή στη σχεδιαστική γλώσσα της τσέχικης μάρκας και το Kamiq δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Δεν κρύβει τις διαθέσεις του, με κύριο χαρακτηριστικό την απόσταση από το έδαφος, ενώ οι έντονες ακμές καθιστούν τις γραμμές του αμαξώματος ακόμα πιο τολμηρές. Στη νεότερη γενιά, τα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω ακολουθούν τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Skoda, ενώ παράλληλα κάνουν χρήση τεχνολογίας LED! Προαιρετικά, αν θελήσεις μπορείς να επιλέξεις τα κορυφαία LED Matrix με σύστημα αναγνώρισης της κυκλοφορίας και ανάλογης προσαρμογής της δέσμης φωτός. Την κομψή, αλλά και στιβαρή του εμφάνιση, ολοκληρώνουν οι νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, με το αεροδυναμικό στιλ. 

Σε δική του κλάση…

Το Kamiq έχει καταφέρει να θέσει νέα στάνταρ ευρυχωρίας και πρακτικότητας στην κατηγορία, στοιχεία που διατηρούνται ακέραια στη νεότερη γενιά. Η ποιοτική καμπίνα των επιβατών μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως πέντε ενήλικες, ενώ ο χώρος αποσκευών των 400 lt θα φροντίσει για ό,τι χρειαστεί να μεταφέρουν. Βέβαια, παραδοσιακά το Kamiq αλλάζει τα δεδομένα σε επίπεδο πρακτικότητας, με τις λύσεις Simply Clever να παραμένουν ένα από τα χαρακτηριστικά που μόνο αυτό προσφέρει στην κατηγορία. Τα προστατευτικά στις πόρτες, οι θήκες για smartphone στις πλάτες των καθισμάτων και η αντίστοιχη στην πόρτα για την ομπρέλα, οι θέσεις για τάμπλετ στο πίσω μέρος και η πληθώρα θηκών, είναι μερικές πολλές πρακτικές αποθηκευτικές δυνατότητες του. Μάλιστα, στο νέο Kamiq μπορείς να απολαμβάνεις και την ηλεκτρική λειτουργία του πορτ μπαγκάζ με την ενεργοποίηση να γίνεται μόλις απλώσεις το πόδι σου κάτω από τον προφυλακτήρα!

Εκτός από πρακτική, η καμπίνα του νέου Kamiq είναι σήμερα πιο μοντέρνα και σύγχρονη από ποτέ! Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, το περιβάλλον είναι απόλυτα ψηφιακό, με τον οδηγό να έχει μπροστά του το Virtual Cockpit σε διάσταση έως και 10,25 ίντσες, ενώ ακριβώς στο κέντρο της κονσόλας ξεχωρίζει η νέα οθόνη αφής με διαγώνιο από 8,25’’ έως 9,2’’. Σε αυτή φιλοξενείται η νεότερη εκδοχή του συστήματος πολυμέσων, η οποία είναι αναβαθμισμένη και προσφέρει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Μάλιστα, μπορείς να συνδεθείς με Apple CarPlay και Android Auto, είτε με χρήση καλωδίου είτε ασύρματα! Επιπλέον, για να είσαι ανά πάσα στιγμή συνδεδεμένος με το δικό σου Kamiq, μπορείς να κάνεις χρήση της εφαρμογής Skoda Connect, έχοντας και πρόσβαση σε online πληροφορίες και πλοήγηση. Το κορυφαίο τεχνολογικό του υπόβαθρο συμπληρώνεται από στοιχεία όπως οι φωνητικές εντολές, η θέση για επαγωγική φόρτιση του κινητού, αλλά και η πληθώρα θηκών USB-C εμπρός και πίσω. 

Πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει…

Οι δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις παραμένουν πάντα επίκαιρες! Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το νέο Kamiq μπορείς να το αποκτήσεις με δύο κινητήρια σύνολα, τεχνολογίας TSI, τα οποία έχουν καθιερωθεί με την αποδοτικότητα τους. Η μικρότερη εκδοχή είναι αυτή με τον υπερτροφοδοτούμενο 1.000άρη απόδοσης 116 ίππων, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG των επτά σχέσεων. Η ισχυρότερη εκδοχή των 1.500 ccμε τους 150 ίππους, προσφέρεται αποκλειστικά με το 7άρι DSG, ενώ με αυτό το μοτέρ είναι διαθέσιμη η έκδοση Monte Carlo. Η συγκεκριμένη εκδοχή δεν είναι μόνο η κορυφαία εξοπλιστικά, αλλά και αυτή που απευθύνεται σε όσους λάτρεις των δυναμικών χαρακτηριστικών. Εκτός από τον ισχυρό κινητήρα, σε αυτή την περίπτωση το Kamiq έχει αλλαγές και στην ανάρτηση, προσφέροντας σπορ αίσθηση για τους ενθουσιώδεις! 

Άλλο επίπεδο εξοπλισμού και αξίας!  

Σικάτη-στιβαρή σχεδίαση, άνεση, πρακτικότητα, κορυφαίες τεχνολογίες και αποδοτικά σύνολα. Τι άλλο προσφέρει επιπλέον το νέο Skoda Kamiq; Κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού από τη βασική έκδοση! Ακόμα και η Essence που τοποθετείται στη βάση της γκάμας, εφοδιάζεται με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED εμπρός και πίσω, σύνδεση Smart Link, Cruise Control, οθόνη αφής, το virtual cockpit, Hill Hold control, Front Assist και Lane Assist. Και όλα αυτά με τιμή που αγγίζει μόλις τα 21.900 € και έναν κινητήρα απόδοσης 116 ίππων με κατανάλωση μόλις 5,4 lt/100 km!

Για αυτό, μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Skoda και μάθε περισσότερα για το πολυτάλαντο Kamiq! Δεν είναι μόνο ότι προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι, αλλά σήμερα είναι και πιο προσιτό από ποτέ! Αν επωφεληθείς από τα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα της Skoda, μπορείς να το κάνεις δικό σου σήμερα και να πληρώσεις την 1η δόση το 2025! Το Skoda Now Pay Later θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα. Μη χάνεις χρόνο και βρες σήμερα τον κοντινότερο εξουσιοδοτημένο έμπορο Skoda σε σένα, για να πάρεις άμεσα προσφορά!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...