Μία κλεφτή ματιά στο νέο Skoda Elroq! [video]

H επίσημη αποκάλυψη του νέου Skoda Elroq θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου και μέχρι τότε η τσέχικη εταιρεία μας προσφέρει μία πρώτη γεύση…

  • -
  • -

Το Skoda Elroq δεν είναι ακόμα ένα μοντέλο για τη Skoda. Πρόκειται για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της τσέχικης εταιρείας στην κατηγορία των compact SUV, ενώ παράλληλα είναι το μοντέλο επάνω στο οποίο θα δούμε για πρώτη φορά τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα διέπει την μάρκα από εδώ και εξής. Η επίσημη αποκάλυψη του νέου Elroq είναι προγραμματισμένη για την 1η του Οκτώβρη, και μάλιστα σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της Πράγας.

Δείτε ακόμη: Μάθε τα πάντα για το νέο Skoda Elroq! 

Η Skoda έχει ανανεώσει το στιλ και τη σχεδίαση των μοντέλων της, αλλά με το Elorq θα ανοίξει ένα νέο, και ακόμα πιο πρωτοποριακό κεφάλαιο στην ιστορία της. Η μάσκα, η οποία και αποκαλύπτεται εν μέρει στο βίντεο, ακολουθεί την τεχνοτροπία Tech-Deck, με τα νέα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Η ταυτότητα Modern Solid Design (όπως την ονομάζει η τσέχικη φίρμα) θα συνδυάζει την πρακτικότητα, με την αυθεντικότητα και τη στιβαρότητα, έχοντας ενισχύσει την αίσθηση του δυναμισμού, αλλά και της ασφάλειας. Για τους Τσέχους, το ηλεκτρικό Elroq είναι ένα μεγάλο στοίχημα, αφού θα ανήκει στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς και αναμένεται να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μερίδιο πωλήσεων της μάρκας στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...