Premium κινέζικο SUV με 218 PS και τιμή στην Ελλάδα 30.900 ευρώ - Ποιο είναι;

Αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας μέχρι στιγμής και πολύ πρόσφατα ήρθε στην χώρα μας, με μήκος πάνω από 4,7 μέτρα και ξεκάθαρα οικογενειακό χαρακτήρα.

  • -
  • -

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει πολλές κινέζικες εταιρείες αυτοκινήτων να έρχονται στην Ελλάδα και στο μέλλον, αναμένονται ακόμη περισσότερες. Τα μοντέλα τους είναι προηγμένα, επίκαιρα ως προς το ψηφιακό προφίλ τους και ανταγωνιστικά σε τιμή, βάζοντας δύσκολα στους υπόλοιπους κατασκευαστές. Πώς αλλιώς μπορούμε να περιγράψουμε ένα αυτοκίνητο με 218 ίππους, τιμή λίγο περισσότερο από 30.000 ευρώ και διαστάσεις πάνω από 4,7 μέτρα που το καθιστούν ιδανική επιλογή ακόμη και για μεγάλες οικογένειες; Μάλιστα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο καινοτόμα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, σε πολλούς τομείς.

Πισωκίνητο και με κορυφαίο εξοπλισμό

Πρόκειται για το Leapmotor C10, το κορυφαίο μοντέλο της φίρμας, η οποία ήρθε πρόσφατα στη χώρα μας εκπροσωπούμενη από την Italian Motion, εταιρεία του ομίλου Βασιλάκη (Hyundai, KIA, SEAT, CUPRA, XPENG κλπ). Υιοθετεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με νέας γενιάς μπαταρία που έχει σχεδιαστεί in-house από την Leapmotor και διαχειρίζεται ιδανικά τη θερμότητα, ενώ δύναται να τροφοδοτήσει και εξωτερικούς καταναλωτές (V2L) ηλεκτρικής ενέργειας. Έχει χωρητικότητα 69,9 kWh και εξασφαλίζει μικτή αυτονομία 420 km και έως 574 km στον αστικό κύκλο (WLTP), με τον σύγχρονο ηλεκτρικό κινητήρα μόνιμου μαγνήτη να αποδίδει 218 PS και να κινεί τους πίσω τροχούς.

Η τιμή του στην Ελλάδα ξεκινάει από τις 30.900 ευρώ, με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» και προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος €2.000. Με βάση τις διαστάσεις του που ξεπερνούν τα 4,7 μέτρα μήκους, μπαίνει ανάμεσα στα D-SUV, οπότε το κόστος της βασικής έκδοσης με την επιδότηση και την προσφορά το καθιστούν άκρως ανταγωνιστικό. Με το βιβλίο των παραγγελιών να ανοίγει την 1η Οκτωβρίου, τα Leapmotor T03 και C10 θα βρίσκονται στην Έκθεση Αυτοκινήτου Auto Athina 2024 που θα διεξαχθεί από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Ακολούθως, στα μέσα του μήνα το ολοκαίνουργιο site της Leapmotor θα είναι ενεργό ενώ στα τέλη Οκτωβρίου τα αυτοκίνητα θα βρίσκονται διαθέσιμα και για test drive σε επιλεγμένο δίκτυο πωλήσεων της Italian Motion.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...