Ιεροσυλία! Μία Ferrari Testarossa έγινε τριαξονικό! [video]

Δεν έχετε δει και μάλλον δεν θα δείτε ποτέ ξανά μία Ferrari Testarossa τόσο παράξενη όσο αυτή, στην οποία κάποιος είχε την έμπνευση να βάλει 6 τροχούς. Δείτε το video.

  • -
  • -

Μία Ferrari Testarossa με έξι τροχούς σε τρεις άξονες έχει γίνει viral στα social media, προκαλώντας εμφράγματα στους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων της Ferrari. Γνωστή για την απέχθειά που δείχνει απέναντι στις τροποποιήσεις των μοντέλων της, η Ferrari πιθανότατα θα αντιδράσει έντονα σε αυτό το… εντυπωσιακό δημιούργημα.

Η συγκεκριμένη Ferrari Testarossa εντοπίστηκε στο Ντάλας του Τέξας από το hvber.media και πιστεύεται ότι ανήκει στον Richard Rawlings, γνωστό από το Gas Monkey Garage. Ο Rawlings είχε αγοράσει πέντε Ferrari Testarossa που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας με τον τίτλο Infinite, στην οποία παίζει ο Mark Wahlberg.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/3852d1541fa11f5a8d7f450af2e8c3e9.jpg

Το video της Ferrari Testarossa με τους 6 τροχούς!

Ένα από αυτά τα αυτοκίνητα είχε ήδη μετατραπεί σε speedster, και τώρα φαίνεται πως ο Rawlings συνεχίζει τις δημιουργικές του επεμβάσεις με ένα ακόμα πιο ακραίο project.

Δείτε ακόμα: Η Ferrari επενδύει σοβαρά στις μπαταρίες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το video που κυκλοφορεί δείχνει ότι έχουν γίνει εκτεταμένες τροποποιήσεις στο εμβληματικό μοντέλο της Ferrari, σε σημείο που δύσκολα αναγνωρίζεται. Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχει αφαιρεθεί και τα αρχικά πίσω φώτα έχουν αντικατασταθεί. Νέες εξατμίσεις και ένας εντυπωσιακός προφυλακτήρας με φινίρισμα χρωμίου ολοκληρώνουν την εικόνα.

 

Η Ferrari Testarossa που έγινε… τριαξονικό

Η πιο εντυπωσιακή αλλαγή, ωστόσο, είναι η προσθήκη δύο επιπλέον τροχών. Για να επιτευχθεί αυτή η αλλαγή, το πλαίσιο του αυτοκινήτου πιθανότατα κόπηκε, προστέθηκε ένας τρίτος άξονας και μετά επανασυγκολλήθηκε.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν ο αρχικός flat-12 κινητήρας της Ferrari παραμένει ανέπαφος, οι σημαντικές αλλαγές υποδηλώνουν ότι πιθανότατα έχει επίσης τροποποιηθεί. Μένει να δούμε αν η Ferrari θα αντιδράσει, όπως συνήθως, με κάποια αυστηρή νομική κίνηση.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...