Στην Ελλάδα 5 νέες μάρκες αυτοκινήτων- Θα τις δείτε στην έκθεση AUTO ATHINA

Η έκθεση αυτοκινήτου AUTO ATHINA ξεκινά σε λίγες μέρες, με τη συμμετοχή δεκάτων εταιρειών. Ανάμεσα σε αυτές είναι και 5 νέες μάρκες, που κάνουν την εμφάνισή τους πρώτη φορά.

  • -
  • -

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα εγκαίνια της AUTO ATHINA 2024, της έκθεσης αυτοκινήτου που θα φιλοξενηθεί στο Metropolitan Expo, τις ημέρες από τις 5 μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου. Στην έκθεση θα λάβουν μέρος πάνω από 30 μάρκες αυτοκινήτων με περισσότερα από 200 μοντέλα. 

Στο φετινό auto show της Αθήνας, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά σε εκθεσιακό χώρο στην Ελλάδα και 5 νέες μάρκες. Αυτές είναι: 

DFSK

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/8ea4baedd5aad3bcc21eafb167b68fd1.jpeg

Με αλφαβητική σειρά, η πρώτη από τις εταιρείες που θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά είναι η DFSK. Η εταιρεία εισάγεται από το Spanos Group και έχει στην γκάμα της SUV μοντέλα, μεταξύ των οποίων είναι και το φθηνότερο plug in hybrid της αγοράς. Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.

Δείτε ακόμαΈκθεση Αυτοκινήτου: Ποιες μάρκες θα δείτε στην AUTO ATHINA

Farizon

farizon-v6e-plus-van-ilektriko

Μία ακόμα εταιρεία που θα γνωρίσουμε στην AUTO ATHINA είναι η Farizon, η οποία αντιπροσωπεύεται από τον όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος και ασχολείται με επαγγελματικά οχήματα, όπως van μικρότερου ή μεγαλύτερου μεγέθους.

KGM

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f1e28777bcf5af285d2fbcc74d19af38.jpg

Η KGM είναι μία από τις νεότερες μάρκες που ήρθαν στην Ελλάδα, την οποία θα φέρει στη χώρα μας η εταιρεία Ι.Ν. Θεοχαράκης Α.Ε. Τα μοντέλα της είναι κατά κύριο λόγο SUV και pick up, ενώ αποτελεί συνέχεια της Ssangyong που είχαμε γνωρίσει παλιότερα στη χώρα μας. Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.

Leapmotor

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9d06cbc91baf8d37982e11affc0bf2c5.jpeg

Η Leapmotor μπήκε δυναμικά στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion του ομίλου Βασιλάκη, με το ένα από τα δύο μοντέλα, το Leapmotor T03, να έχει τον τίτλο του φθηνότερου ηλεκτρικού αυτοκινήτου στη χώρα μας. Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.

Lynk & Co

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9fb3a72603a830247b8634ac6864eb2e.jpg

Η Lynk & Co έκανε ντεμπούτο πριν από μερικούς μήνες στην Ελλάδα, όμως μέχρι σήμερα δεν την είχαμε δει σε κάποια έκθεση αυτοκινήτου. Μέχρι στιγμής η εταιρεία που εκπροσωπείται από τη SEEAG διαθέτει μόνο το Lynk & Co 01, όμως σταδιακά θα φέρει κι άλλα μοντέλα στη χώρα μας. Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...