Επιτέλους το Tesla Cybertruck ήρθε Ελλάδα - Που θα το δείτε παρκαρισμένο

Το «διαστημικό» pick-up της αμερικανικής μάρκας ετοιμάζεται να πατήσει ελληνικό έδαφος και εδώ είναι το μέρος που θα μπορείς να το δεις κι εσύ από κοντά.

  • -
  • -

Το Tesla Cybertruck είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πρωτοποριακά οχήματα που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια. Με το «κοφτερό» αμάξωμα του από ανοξείδωτο χάλυβα και τις οξύμωρες επιδόσεις του συγκριτικά με το σχήμα του, το Cybertruck έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών παγκοσμίως. Δυστυχώς όμως, λόγω των κανονισμών ασφαλείας που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσοι ζουν στη Γηραιά Ήπειρο δεν προορίζονταν να οδηγήσουν ή να δουν το αμερικανικό pick-up από κοντά. Εκτός αν ταξίδευαν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού… Ή μήπως όχι;

1

Στην έκθεση αυτοκινήτου AUTO ATHINA 2024, η οποία ανοίγει τις πύλες της αύριο Σάββατο, όσοι την επισκεφθούν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν live το εντυπωσιακό ηλεκτρικό «αγροτικό» του Elon Musk, ανάμεσα σε περισσότερα από 200 νέα μοντέλα. Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Metropolitan expo και θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 13 Οκτωβρίου.

Δείτε ακόμη: Έκθεση Αυτοκινήτου: Ποιες μάρκες θα δείτε στην AUTO ATHINA

2

Θυμίζουμε ότι το Tesla Cybertruck είναι το ηλεκτρικό pick-up που παρουσιάστηκε από την αμερικανική μάρκα το 2019. Χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη εμφάνιση με αμάξωμα κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, που δίνει στο όχημα μια φουτουριστική όψη και υψηλή ανθεκτικότητα. Προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις με αυτονομία που μπορεί να ξεπερνά ακόμη και τα 500 χιλιόμετρα, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακές επιδόσεις, όπως 0-100 km/h σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα για την κορυφαία έκδοση. Η δε απόσταση του μοντέλου από το έδαφος ανέρχεται στην τιμή ρεκόρ των 43,18 cm!

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε ένα τόσο… διαφορετικό αυτοκίνητο από κοντά, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την έκθεση AUTO ATHINA 2024 στο Metropolitan expo από τις 5 έως και τις 13 Οκτωβρίου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...