Ηλεκτρικά vs θερμικά – Τι επιλέγει η μεγαλύτερη εταιρεία leasing στην Ευρώπη;

Η απαγόρευση των θερμικών κινητήρων το 2035 έχε φέρει συγκρούσεις, προβληματισμό και έντονες συζητήσεις στην ΕΕ. Τι άποψη έχει η μεγαλύτερη εταιρεία leasing της Ευρώπης;

  • -
  • -

Η μεγαλύτερη ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες leasing που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, η Ayvens, πήρε σαφή θέση υπέρ των ηλεκτρικών οχημάτων, υποστηρίζοντας τη διατήρηση του στόχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για 100% μηδενικές εκπομπές έως το 2035.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ayvens, Tim Albertsen, τόνισε τη σημασία του σταθερού ρυθμιστικού πλαισίου για την επιτάχυνση της βιώσιμης κινητικότητας, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν διατηρηθεί η απαγόρευση των κινητήρων εσωτερικής καύσης το 2035.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/3c86d48d4ebea82fb3d3ca072c743366.jpg

Τι έχει να πει ο επικεφαλής της Ayvens για τα ηλεκτρικά;

«Δεσμευόμαστε για τη βιώσιμη κινητικότητα, την οποία θέλουμε να επιταχύνουμε. Αυτή η επιτάχυνση μπορεί να υλοποιηθεί μόνο αν όλες οι προϋποθέσεις είναι σε ισχύ. Το σταθερό και υποστηρικτικό ρυθμιστικό περιβάλλον είναι κρίσιμο στοιχείο για την όποια επιτάχυνση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Albertsen.

Δείτε ακόμα: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Πόσα είναι εταιρικά και πόσα λιανική;

Η Ayvens αναγνωρίζει την πρόκληση της μετάβασης, αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι το 2035 προσφέρει την αναγκαία κατεύθυνση για τη βιομηχανία. Αυτή η σαφήνεια επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επενδύσουν στη βιώσιμη κινητικότητα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της υποδομής φόρτισης και στη στήριξη των υποδομών για τη μαζική υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/747cc19e25427c39041794bb91f339a3.jpg

Είναι εφικτός στόχος το 2035 για την Ayvens ή όχι;

Η εταιρεία, όπως και πολλοί άλλοι ηγέτες του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ενέργειας, υποστηρίζει ότι το 2035 αποτελεί έναν ρεαλιστικό και αναγκαίο στόχο για τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, εξασφαλίζοντας παράλληλα τον ανταγωνισμό της Ευρώπης στον τομέα αυτό.

Η Ayvens δεσμεύεται να συμβάλει ενεργά στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος για την κινητικότητα, ενώ παράλληλα πιέζει για την επίσπευση της μετάβασης σε ηλεκτρικά οχήματα μέσω της επένδυσης σε καθαρές τεχνολογίες και υποδομές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...