Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Zuckerberg - Το πλήρωσε 1,5 εκατ.

Ο ιδρυτής του Facebook συνήθιζε να οδηγεί ένα Toyota Prius. Πλέον όμως μετακινείται με ένα supercar αξίας άνω των 1,5 εκατ. δολαρίων.

  • -
  • -

Ο Mark Zuckerberg, είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Βέβαια παρά την αμύθητη περιουσία του που υπερβαίνει τα 200 δισ δολάρια, ο ίδιος μέχρι πρότινος κυκλοφορούσε καθημερινά, με ένα Toyota Prius. Το γκαράζ του, ωστόσο, περιελάβανε και μερικά ακόμα μοντέλα. Όλα όμως ήταν αυτό που λέμε «για τους κοινούς θνητούς». Όπως το Honda Fit (το Jazz δηλαδή), το Volkswagen Golf GTI, το Ford Bronco και το Acura TSX (το ευρωπαϊκό Accord). Πλέον, όμως ο ιδρυτής του Metaverse αποφάσισε να αλλάξει πλώρη…

To Pagani Huayra των 1,5 εκατ. δολαρίων

Το χαμηλό προφίλ που ήθελε να κρατήσει ο Zuckerberg… πάει περίπατο. Είναι πρακτικά αδύνατο άλλωστε να κυκλοφορεί ο οποιοσδήποτε με το εξωτικό Pagani Huayra και να μην καρφωθούν όλα τα βλέμματα πάνω του. Πόσω μάλλον, εάν αυτός που το οδηγεί, είναι και ο ιδρυτής του Metaverse.

Ο Zuckerberg βρήκε μάλιστα ένα πολύ έξυπνο τρόπο να παρουσιάσει το νέο του απόκτημα στο κοινό. Δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο του να ψάχνει το Pagani Huayra σε ένα πάρκινγκ και να το βρίσκει με τη βοήθεια των έξυπνων γυαλιών Ray-Ban Meta.

Τα εν λόγω γυαλιά, διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα, ηχείο και προβάλλουν στους φακούς τους ολογράμματα, βοηθώντας τον Zuckerberg να βρει που έχει σταθμεύσει το εξωτικό του supercar...  Στο βίντεο, o Mr Facebook, ρωτά τα γυαλιά του, που χρησιμοποιούν προφανώς AI, πού πάρκαρε και τα γυαλιά τον κατευθύνουν στο σωστό σημείο. Τόσο εύκολα, τόσο απλά.

Δείτε ακόμη: H Pagani βάφει αυτοκίνητό της με σκόνη από το φεγγάρι

Για την ιστορία, το Pagani Huayra που απέκτησε ο Zuckerberg κρύβει κάτω από το macho περιτύλιγμα του, έναν V12 κινητήρα της AMG, ο οποίος βέβαια έχει δεχτεί τις κατάλληλες τροποποιήσεις από την Pagani, απόδοσης 864 ίππων με 1.100 Nm ροπής.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...