Έφτασε το νέο υβριδικό Honda HR-V - Αυτές είναι οι τιμές του

Η Honda φέρνει στην ελληνική αγορά το ανανεωμένο HR-V, ένα υβριδικό SUV που είναι πολύ δημοφιλές. Μαζί του φέρνει αισθητικές βελτιώσεις αλλά και προσθήκες στον εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

  • -
  • -

Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο HR-V διακρίνεται από τον νέο προφυλακτήρα και την επανασχεδιασμένη μάσκα, ενώ τα LED φώτα με ενεργή ρύθμιση δέσμης προσφέρουν βελτιωμένο φωτισμό.

Η πίσω όψη έχει ανανεωθεί με την προσθήκη μίας μπάρας LED, η οποία συνδέει τα δύο πίσω φώτα, ενισχύοντας την αίσθηση πλάτους του αυτοκινήτου. Στην εξωτερική χρωματική παλέτα προστέθηκαν νέες αποχρώσεις, όπως το Sage Green, το Seabeed Blue και το Urban Γκρι, που τονίζουν τις κομψές γραμμές του αμαξώματος.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a73ecc7f85149f0380af0dacc1f4a333.jpg

Τι έχει αλλάξει στο εσωτερικό του ανανεωμένου Honda HR-V;

Στο εσωτερικό, έχουν γίνει αλλαγές στην κεντρική κονσόλα και σε εκείνη που χωρίζει τον οδηγό από τον συνοδηγό, κάνοντας πιο άνετη την πρόσβαση στις θήκες και στο σημείο όπου βρίσκεται η επιφάνεια ασύρματης φόρτισης για smartphone.

Δείτε ακόμα: Honda: «Ρίχνει» πάνω από 60 δις στα ηλεκτρικά

Επιπλέον, τα νέα διακοσμητικά piano black προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ οι μικρές βελτιώσεις στη διάταξη ενισχύουν την εργονομία και τη συνολική εμπειρία οδήγησης. Σημαντική είναι επίσης η βελτιωμένη ηχομόνωση της καμπίνας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/4db96476314cad33e04e95cd975f1c70.jpg

Περισσότερη ασφάλεια και μικρότερη κατανάλωση για το ανανεωμένο Honda HR-V

Σημαντική προσθήκη είναι η βελτιωμένη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού Honda SENSING, η οποία πλέον διαθέτει εικόνα 360 μοιρών και Traffic Jam Assist για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Κάτω από το καπό, το υβριδικό σύστημα παραμένει αμετάβλητο, αξιοποιώντας την αποδοτική τεχνολογία της Honda. Το σύστημα i-MMD αποδίδει 131 ίππους και 253 Nm ροπής, προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις με 0-100 χλμ./ώρα σε 10,6 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 170 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση διαμορφώνεται στα 5,4 λίτρα/100 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 βρίσκονται στα 122 γρ./χλμ., σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/3bb4e905e2298e2f5b9c048a56097edf.jpg

Εξοπλισμός και τιμές του Honda HR-V στην Ελλάδα

Το Honda HR-V διατίθεται σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού: Elegance, Advance, Advance Style και Advance Style Plus, με το τελευταίο να ξεχωρίζει για την πανοραμική γυάλινη οροφή και τα σκουρόχρωμα διακοσμητικά στοιχεία.

Η τιμή του νέου Honda HR-V ξεκινά από τα 35.300 ευρώ για την έκδοση Elegance, ανεβαίνει στα 38.500 ευρώ για το εξοπλιστικό επίπεδο Advance, αυξάνεται στα 41.900 ευρώ στην έκδοση Advance Style, ενώ η κορυφαία έκδοση Advance Style Plus διατίθεται στα 43.500 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...