Το νέο best-seller της Subaru - Έχει πάνω από 16.000 πωλήσεις

Πολύ καλά νούμερα πωλήσεων πετυχαίνει η Subaru, ενώ υπάρχει ένα SUV το οποίο ανεβαίνει δυναμικά στον εμπορικό στίβο παίρνοντας την πρώτη θέση.

  • -
  • -

Η βασική αγορά για τη Subaru είναι αυτή των ΗΠΑ. Εκεί, η ιαπωνική μάρκα πετυχαίνει αξιοσημείωτα νούμερα πωλήσεων, με τα αποτελέσματα του 2024 να δείχνουν πολύ καλά, μέχρι στιγμής. Έως και τον Σεπτέμβρη, πουλήθηκαν 56.414 αυτοκίνητα, λίγα περισσότερα συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Το Forester γνωρίζει μια μικρή πτώση, λόγω της αλλαγής γενιάς που γίνεται αυτή την περίοδο, με 13.111 αυτοκίνητα. Το νέο Crosstrek είναι εκείνο που πάει… τρένο, πουλώντας 16.633 αυτοκίνητα, με 25% άνοδο συγκριτικά με το 2023 (Ιανουάριος-Σεπτέμβριος)!

Οι Αμερικάνοι ζητάνε 4x4 SUV!

Η ειδικότητα της Subaru, είναι φυσικά η τετρακίνηση. Όλα τα μοντέλα της συνοδεύονται από την περίφημη συμμετρική τετρακίνηση Symmetrical All Wheel Drive και ειδικότερα στις Πολιτείες που αντιμετωπίζουν αντίξοες καιρικές συνθήκες τον χειμώνα, πολλοί αγοραστές επιλέγουν Subaru, ένα απόλυτο ενδεικτικό του DNA της μάρκας. Το Crosstrek είναι το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της μάρκας για το 2024 και ακριβώς πίσω του στη δεύτερη θέση συναντάμε το Outback, με 13.991 ταξινομήσεις. Τρίτο βρίσκεται το Forester και τέταρτο, το Legacy, το οποίο ετοιμάζεται για να κλείσει την καριέρα του.

Δείτε ακόμη: Η δοκιμή μας για το νέο Subaru Crosstrek

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Subaru Crosstrek είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα, με ήπια υβριδικό boxer κινητήρα 2.0 λίτρων, standard αυτόματο κιβώτιο και βέβαια, τετρακίνητο. Ξεχωρίζει για τις πολύ καλές εκτός δρόμου ικανότητες που προσφέρει, για εκείνους που θέλουν να χρησιμοποιούν ένα SUV για τον λόγο που φτιάχτηκε, ενώ εντυπωσιάζει με τον πληρέστατο εξοπλισμό του. Έχει ευρύχωρη καμπίνα, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και συνοδεύεται από την κορυφαία εγγύηση της αγοράς Subaru SAFE8 με 8 χρόνια κάλυψης και απεριόριστα χιλιόμετρα. Η τιμή του μπορεί να μην είναι χαμηλή (από 41.945 ευρώ), όμως πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό μοντέλο που απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους αγοραστές.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...