Λαμπάδιασε Tesla μέσα σε γκαράζ σπιτιού! [video]

Διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά στο Tesla. Προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές, αφού το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε κλειστό γκαράζ.

  • -
  • -

Πριν από μερικές εβδομάδες, ήρθε στην επιφάνεια ακόμα μία περίπτωση πυρκαγιάς, στην οποία εμπλέκεται ένα μοντέλο της Tesla. Συγκεκριμένα, στο Houston των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ένα σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες, με την Πυροσβεστική να εικάζει ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν ένα Tesla τυλίχθηκε στις φλόγες. Η αντίδραση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και πρόλαβε να σβήσει μέρος της φωτιάς, ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Δείτε ακόμη: Ακόμα ένα Tesla τυλίχθηκε στις φλόγες! 

Το Tesla ήταν παρκαρισμένο στο κλειστό γκαράζ του σπιτιού και φυσικά καταστράφηκε ολοσχερώς. Σημαντικές ζημιές υπέστη και ένα λευκό αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από τον χώρο. Η Πυροσβεστική έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι προκλήθηκε από κάποιο βραχυκύκλωμα στο αυτοκίνητο. 

Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι αν το αυτοκίνητο εκείνη την ώρα βρισκόταν σε διαδικασία φόρτισης, ή όχι. Σημειώστε, ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ακόμα ένα Tesla και συγκεκριμένα ένα Model X, έπιασε φωτιά ενώ ήταν σταθμευμένο σε γκαράζ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...