Hella: Η απάντηση στο αξιόπιστο φρενάρισμα

Με τα φρένα δεν… παίζουμε. Η Hella, έχοντας πιστοποιήσει την ανωτερότητά της φτιάχνοντας ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, προσφέρει και αναλώσιμα για το σύστημα πέδησης.

  • -
  • -

Τα φρένα του αυτοκινήτου μας είναι ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους μας στην καθημερινότητα, αλλά πολύ περισσότερο, όταν προκύψει μια έκτακτη κατάσταση. Οι δισκόπλακες, τα τακάκια, τα υγρά φρένων και τα σωληνάκια, πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, αφού και ένα μέτρο μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος μπορεί να καθορίσει αν θα υπάρξει σύγκρουση ή όχι! H Hella είναι μια εταιρεία με μακρόχρονη παρουσία στα κορυφαία ανταλλακτικά αυτοκινήτου. Δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα του φωτισμού, των ηλεκτρολογικών, αλλά και του ηλεκτρονικού κυκλώματος, αποτελώντας έναν βασικό προμηθευτή για πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Ολοκληρωμένη παρουσία!

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία της από το ηλεκτρονικό σκέλος των φρένων, για το οποίο προμηθεύει πολλές εταιρείες με υψηλής ποιότητας αισθητήρες και μονάδες διαχείρισης, η Hella έρχεται και στο κομμάτι των αναλώσιμων, προσφέροντας την ίδια ανώτατη ποιότητα. Το κοινό χαρακτηριστικό είναι η μηχανολογική αρτιότητα και η κορυφαία τεχνολογία, αναβαθμίζοντας το σύστημα των φρένων με τον καλύτερο τρόπο. Η γκάμα των προϊόντων της καλύπτει τα περισσότερα αυτοκίνητα της αγοράς, είτε πρόκειται για μικρά μοντέλα πόλης, είτε οικογενειακά SUV. Άλλωστε σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουν, όλα τα οχήματα επιβάλλεται να διαθέτουν κορυφαίας απόδοσης ανταλλακτικά στα φρένα τους.

Φρένα που… λάμπουν

Η Hella έχει σαν στόχο να καλύψει κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του. Τα αναλώσιμα ανταλλακτικά φρένων έχουν εξελιχθεί ειδικά ώστε να προσφέρουν κορυφαία απόδοση φρεναρίσματος, όπως και ανθεκτικότητα, προκειμένου να ανταποκρίνονται το ίδιο καλά, ακόμη και μετά από πολλά, αλλεπάλληλα φρεναρίσματα. Εκτός από τη δύναμη πέδησης, αντίστοιχα σημαντική είναι και η αντοχή, αφού τα φρένα που έχουν υπερθερμανθεί δεν μπορούν να προσφέρουν την ίδια επιβραδυντική ικανότητα και ο οδηγός λαμβάνει την αίσθηση του «κουρασμένου» συστήματος, γεμίζοντάς τον αβεβαιότητα. Τέλος, η Hella έχει επενδύσει και στην αντοχή στον χρόνο, με τα υλικά τριβής να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής με σκοπό την αραιή αντικατάστασή τους, ακόμη και για πιο απαιτητικούς χρήστες.

Αυξημένη συμβατότητα με EV

Η Hella, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχει προσαρμόσει όλα της τα προϊόντα και στα μέτρα των νέων τεχνολογιών. Πιο συγκεκριμένα, τα αναλώσιμα ανταλλακτικά για τα φρένα καλύπτουν απόλυτα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των υβριδικών, Plug-In υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων (EVs), τα οποία εκτός από το υδραυλικό σύστημα πέδησης, επιβραδύνουν και με την ανάκτηση ενέργειας από τον ηλεκτροκινητήρα. Παράλληλα, οι προκλήσεις που συνεπάγεται το αυξημένο βάρος των μοντέλων αυτών έχουν ληφθεί υπόψη κατά την εξέλιξη των υλικών τριβής, εξασφαλίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες τους θα βρουν την απολύτως αξιόπιστη και αποδοτική λύση στα προϊόντα της Hella. Η εταιρεία άλλωστε, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Σχέση εμπιστοσύνης

Με τα προϊόντα της να ανήκουν στην κορυφή της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Hella επεκτείνει τη δραστηριότητά της και μεταφέρει τη σχολαστικότητα και την ποιότητα κατασκευής που τη διακρίνουν, στον κόσμο των φρένων. Η προσήλωση της εταιρείας στην άριστη απόδοση, όπως και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση, συνηγορούν στο μέγιστο επίπεδο. Όποιος ζητά αποτελεσματικό φρενάρισμα, ποιοτικά ανταλλακτικά, αξιοπιστία και μακροχρόνια αντοχή, θα βρει όλα όσα ζητά στα προϊόντα της Hella. Ταυτόχρονα οι επαγγελματίες, στα συνεργεία και τα εξειδικευμένα καταστήματα συντήρησης οχημάτων, γνωρίζουν ότι επιλέγουν κορυφαία ποιότητα για τους πελάτες τους χωρίς κανένα συμβιβασμό από πλευράς προϊόντος, αλλά σε ανταγωνιστικές τιμές. Η Hella έχει αποδειχθεί ότι είναι ο καλύτερος συνεργάτης του συνεργείου αφού προσφέρει ευέλικτες, αξιόπιστες λύσεις και διαθέτει ένα άριστο δίκτυο διανομής φροντίζοντας για τον έγκαιρο εφοδιασμό. Δείτε το φρενάρισμα από νέα οπτική με την εγγύηση της Hella!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...