Ήρθε το Tesla Model 3 με αυτονομία 702 km – Σε τιμή έκπληξη

Η έκδοση Long Range του Tesla Model 3 προσφέρει εκπληκτική αυτονομία και κατανάλωση ενέργειας. Εξαιρετικά ανταγωνιστική είναι και η τιμή του στην ελληνική αγορά.

  • -
  • -

Τα 702 km αυτονομία φτάνει το Tesla Model 3 Long Range RWD, η νεότερη έκδοση του best seller της αμερικανικής μάρκας στην Ελλάδα, καταργώντας με αυτόν τον τρόπο το range anxiety, δηλαδή το άγχος σχετικά με την επάρκεια της μπαταρίας και των χιλιομέτρων κίνησης που μπορεί να προσφέρει με μία φόρτιση.

Το Tesla Model 3 Long Range RWD είναι ένα από τα μόλις πέντε μοντέλα που πετυχαίνουν αυτονομία μεγαλύτερη των 700 km. Ωστόσο, η συγκεκριμένη έκδοση ξεχωρίζει καθώς είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα που μπορεί να καλύψει πάνω από 700 km χωρίς να χρειαστεί να κάνει στάση για φόρτιση.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/cfb5d574ddc4e61562cdee2305057f7e.jpg

Τι τιμή έχει το Tesla Model 3 Long Range RWD στην Ελλάδα;

Ανοίγοντας το site της αμερικανικής μάρκας στην Ελλάδα, βλέπουμε ότι το Tesla Model 3 Long Range RWD έχει τιμή 35.990 ευρώ, υπολογίζοντας και την επιδότηση από το Κινούμαι Ηλεκτρικά 3, καθώς το ποσό που αναγράφεται είναι 44.990 ευρώ και η επιδότηση είναι 9.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Έκαναν φούρνο το Tesla Model Y – Πόσο παραπάνω καίει κάθε ώρα;

Σε αυτήν την τιμή το Tesla Model 3 Long Range AWD έρχεται με πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, Autopilot, την κλασική οθόνη αφής 15,4 ιντσών που συναντάμε στα ηλεκτρικά της αμερικανικής φίρμας, δεύτερη οθόνη αφής για τους πίσω επιβάτες, μπροστινά καθίσματα αεριζόμενα και θερμαινόμενα, αλλά και πίσω θερμαινόμενα καθίσματα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/4a583165ba6607c26b965622b07d6348.jpg

Πότε έρχεται το Tesla Model 3 Long Range RWD στην Ελλάδα;

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Tesla Model 3 και κάθε άλλου μοντέλου της εταιρείας του Elon Musk είναι η πρόσβαση στο δίκτυο των Tesla Superchargers, δηλαδή τους φορτιστές που έχει κατασκευάσει η ίδια η εταιρεία και προσφέρουν εύκολη φόρτιση χωρίς τη χρήση applications.

Οι παραγγελίες για το Tesla Model 3 Long Range RWD έχουν ήδη ανοίξει, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το Νοέμβριο.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...