Χαμός στο Φεστιβάλ της Volkswagen – Τα έσπασε ο Ρουβάς

Το Φεστιβάλ της Volkswagen στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό live, με τον Σάκη Ρουβά να είναι ο πρωταγωνιστής, δίπλα στο νέο Golf.

  • -
  • -

Το πιο εμβληματικό μοντέλο της Volkswagen γιορτάζει φέτος τα 50 του χρόνια, με την ελληνική αντιπροσωπεία να διοργανώνει ένα μοναδικό φεστιβάλ, στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall.

Εκεί βρίσκονταν 22 εκθέματα και ειδικότερα οι 8 θρυλικές γενιές του Golf, η συλλεκτική επετειακή έκδοση Golf 50 years, το λατρεμένο Polo, όλη η οικογένεια SUV, τα ηλεκτρικά ID. μοντέλα της Volkswagen καθώς και το βραβευμένο Amarok. Χιλιάδες φίλοι της μάρκας και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα αυτοκίνητα και να πολλά happenings και activations με δώρα και εκπλήξεις.

vw

Το Volkswagen Festival απογειώθηκε με το iconic live performance του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με την αστείρευτη ενέργεια και το πάθος του. Η παρουσίαση έγινε από τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος μαζί με τον Ιωάννη Εμιρζά, καλωσόρισαν τους καλεσμένους και έδωσαν τον δικό τους παλμό στη βραδιά.

Διαβάστε επίσης: Το Volkswagen Golf που κάνει 142 km με 0 ευρώ βενζίνη - Τιμή στην Ελλάδα

 vw

«Σήμερα, γιορτάζουμε τα 50 χρόνια Golf. Ένα μοντέλο εμπνευσμένο από τη ζωή, φτιαγμένο για τη ζωή. Διαχρονικό, καινοτόμο, με δυναμικό design, το Golf ήταν πάντα το αυτοκίνητο που εκδημοκράτιζε τη μετακίνηση. Έκανε το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας και τα πληρέστερα συστήματα ασφαλείας, διαθέσιμα για όλους», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar, Ιωάννης Εμιρζάς.

Το δώρο της Volkswagen για κάθε παραγγελία Golf

Ο εορτασμός των 50 χρόνων του Golf, συνεχίζεται με το Volkswagen Parade στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων έως τις 5 Νοεμβρίου, με μοναδικές εκδηλώσεις, test drive, πάρτι, ενώ θα προσφέρονται αποκλειστικά προνόμια σε όσους ενδιαφερόμενους θέλουν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους Volkswagen. Δείτε εδώ τις τιμές του νέου Golf

vw

Συγκεκριμένα, με κάθε παραγγελία νέου Golf η εταιρεία κάνει δώρο τα 2 πρώτα service προγραμματισμένης συντήρησης, ενώ με κάθε ανταλλαγή μοντέλου Volkswagen με οποιοδήποτε νέο μοντέλο της μάρκας, υπάρχει όφελος 500 ευρώ.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...