Στιλάτο υβριδικό SUV με 136 ίππους και κατανάλωση 4,9 lt/100km – Η τιμή του

Μόλις κατέφθασε στη χώρα μας σε αυτή την ισχυρότερη έκδοση και συνδυάζει τις επιδόσεις με την άνεση και την οικονομία.

  • -
  • -

Ο εξηλεκτρισμός αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες, με τα μοντέλα να αποκτούν υβριδικές ή πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις. Η πιο πρόσφατη σημαντική άφιξη στην ελληνική αγορά είναι η ισχυρότερη ήπια υβριδική έκδοση του B-SUV που θα δείτε παρακάτω. Έρχεται να συμπληρώσει τον κατάλογο των επιλογών καθώς τώρα το στιλάτο crossover διατίθεται πλέον με υβριδικούς κινητήρες 100 και 136 ίππων, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό με 156 ίππους.

1

Αυτή είναι η ολοκαίνουργια ήπια υβριδική έκδοση του συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση και την πρακτικότητα του ιταλικού μοντέλου, με ένα άκρως αποδοτικό κινητήριο σύνολο που κάνει ακόμη και full hybrid μοντέλα να ζηλεύουν. Κάτω από το καπό ένας 1.200άρης Puretech 136 ίππων συνεργάζεται με ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48V και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Μέσα στο τελευταίο βρίσκουμε και τον ηλεκτροκινητήρα των 29 ίππων ο οποίος βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμου, αλλά και την ενίσχυση των επιδόσεων. Σύμφωνα με την μάρκα, χάρη στην υβριδική τεχνολογία η νέα έκδοση έχει μειωμένη κατανάλωση κατά 15%, ενώ σε αστικό περιβάλλον πάνω από το 50% των μετακινήσεων μπορούν να γίνονται αμιγώς ηλεκτρικά, με το στροφόμετρο να γράφει μηδέν!

3

Το αποτέλεσμα είναι ένα B-SUV το οποίο καταναλώνει μόλις 4,9 lt/100km, ενώ τα μόλις 109 g/km CO2 που εκπέμπει το απαλλάσσουν από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα προσφέρει επιδόσεις της τάξης των 8,5 sec για το 0-100 km/h και 200 km/h τελικής ταχύτητας.

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα 10+1 μοντέλα που αγοράζουν όλοι οι Έλληνες - Ένα έχει τιμή 41.000 ευρώ

5

Το κόστος για όλα τα παραπάνω; Από 25.500 € για το βασικό πακέτο εξοπλισμού που περιέχει πληθώρα στοιχείων όπως φώτα τεχνολογίας LED, κλιματισμό, cruise control, οθόνη infotainment 10,25 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών και ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας. Το αυτοκίνητο που περιγράφουμε; Το ολοκαίνουργιο FIAT 600 Hybrid με το σύνολο των 136 ίππων που μόλις κατέφθασε στη χώρα μας. Πατήστε εδώ για να δείτε τις τιμές για όλες τις εκδόσεις, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή της έκδοσης με τους 100 ίππους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...