Supercar στο έλεος του τυφώνα Μίλτον – Τα παράτησαν για να σώσουν τη ζωή τους [video]

Πολλοί κάτοικοι στη Φλόριντα εγκατέλειψαν στην τύχη τους πλήθος πανάκριβων supercar, προκειμένου να σώσουν ότι πολυτιμότερο έχουν. Τη ζωή τους…

  • -
  • -

Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Mercedes G-Class και πολλά ακόμα «εξωτικά» αυτοκίνητα αφέθηκαν στην τύχη τους στην πολιτεία της Φλόριντα των Η.Π.Α, καθώς οι ιδιοκτήτες τους, δεν είχαν τρόπο να τα πάρουν μαζί τους λίγο πριν εγκαταλείψουν τις πόλεις όπου ζούσαν και θα τις χτυπούσε με μανία ο τυφώνας Μίλτον.

Η ανθρώπινη ζωή πάνω απ’ όλα

Οι αξιωματούχοι των πόλεων αλλά και ο Κυβερνήτης της Φλόριντα, είχαν εδώ και μέρες ενημερώσει τους κατοίκους ότι το πέρασμα του τυφώνα Μίλτον θα προκαλέσει τεράστιες καταστροφές. Είχαν εκδοθεί μάλιστα και εντολές εκκένωσης των πόλεων στο μεγαλύτερο μέρος της ακτογραμμής της Φλόριντα, με σχεδόν 5,5 εκατ. κατοίκων, να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους προκειμένου να σώσουν τις ζωές τους.

Προφανώς σε μια τέτοια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι αδύνατο να πάρει κανείς μαζί του ότι χρειάζεται. Κύριο μέλημα όλων ήταν να διαφυλάξουν ως κόρην οφθαλμού τις ζωές τους και κατόπιν, ορισμένων πολύτιμων υλικών αγαθών. Αναπόφευκτα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι άφησαν πίσω τους και πολλά πανάκριβα supercars.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο TikTok πολλά ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα φαίνεται να έχουν εγκαταλειφθεί στις αυλές των σπιτιών των ιδιοκτητών τους, ενώ άλλοι φρόντισαν ώστε να τα μεταφέρουν σε υπερυψωμένα γκαράζ, ώστε να περιορίσουν στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, τις όποιες ζημιές από το πέρασμα του τυφώνα.

Άλλοι, μην έχοντας τη δυνατότητα (λόγω εξάντλησης των θέσεων) να σταθμεύσουν τα πανάκριβα αυτοκίνητα τους στους ιδιόκτητους αυτούς χώρους, προτίμησαν να τα αφήσουν πάνω σε γέφυρες, όπως μετέδωσε το δίκτυο Fox 8 αλλά και ο γνωστός μετεωρολόγος Craig Setzer ο οποίος με τη σειρά του μοιράστηκε με το κοινό ορισμένες φωτογραφίες στο X (πρώην Twitter) που δείχνει δεκάδες αυτοκίνητα σταθμευμένα πάνω σε μια γέφυρα στην κομητεία Πινέλα.

Δείτε ακόμη: Θέση πάρκινγκ πουλήθηκε για 167.000 ευρώ στην Αθήνα

Αυτή τη στιγμή, ο τυφώνας Μίλτον «υποχωρεί» σε ένταση και μένει να δούμε τις συνέπειες που θα αφήσει πίσω του. Ας ελπίσουμε, ότι αυτές θα περιοριστούν σε υλικές καταστροφές αν και όπως μεταδίδουν τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα στις Η.Π.Α φημολογείται ότι υπάρχουν ήδη δεκάδες απώλειες ανθρώπινων ζωών…

 

@anthonyelsenpeter This was only 1 level #carsoftiktok #cars #tampa #utampa #tampawaterstreet #asher ♬ nights like this - ✿

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...