Το φθηνότερο διπλοκάμπινο pick up της αγοράς– Δείτε τιμή

Ένα νέο διπλοκάμπινο pick up διατίθεται πλέον στην Ελλάδα, το οποίο είναι και το φθηνότερο που μπορεί να αγοράσει κάποιος στη χώρα μας. Δείτε ποιο είναι και την τιμή του.

  • -
  • -

Τα διπλοκάμπινα pick up έχουν γνωρίσει επιτυχία στην Ελλάδα, με τις διαθέσιμες επιλογές να αυξάνονται χάρη σε ένα νέο μοντέλο, το οποίο μάλιστα είναι και το φθηνότερο της κατηγορίας που μπορεί να βρει κάποιος στη χώρα μας.

Μαζί με τη διπλοκάμπινη εκδοχή, το ίδιο pick up διατίθεται στην Ελλάδα και ως μονοκάμπινο, ενώ η γκάμα περιλαμβάνει και ένα van, για εκείνους τους επαγγελματίες που χρειάζονται ένα κλειστό όχημα για τις μεταφορικές ανάγκες τους.

2-ecocar-victory-pick-up-double-cab

Ποιο είναι το φθηνότερο διπλοκάμπινο pick up στην Ελλάδα;

Το όνομα του φθηνότερου διπλοκάμπινου pick up στην Ελλάδα είναι Ecocar Victory Pick Up Double Cabin, η μονοκάμπινη εκδοχή ονομάζεται Ecocar Victory Pick Up Single Cabin και το Van της γκάμας έχει ονομασία Ecocar Victory Van.

Δείτε ακόμα: Τα 10 φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα - Κάτω από 16.000 ευρώ! Πόσα είναι SUV;

Ισχύς, αυτονομία επιδόσεις και εξοπλισμός των Ecocar Victory

Όλα τα μοντέλα της γκάμας Victory είναι ηλεκτρικά, με την κίνηση να πηγαίνει μόνο στον πίσω άξονα. Η ισχύς φτάνει τους 80 ίππους και η ροπή τα 200 Nm. Όσο για την μπαταρία, είναι τύπου LFP με χωρητικότητα 41,86 kWh και προσφέρει αυτονομία που φτάνει τα 300 km, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 100 km/h.

3-ecocar-victory-pick-up-single-cab

Σε ταχυφορτιστή η μπαταρία φορτίζει σε 1 ώρα και 40 λεπτά, ενώ η φόρτιση από ένα wallbox διαρκεί περίπου 7-10 ώρες, ανάλογα με την ισχύ του wallbox. Τα Ecocar Victory Double Cabin, Ecocar Victory Van και Ecocar Victory Single Cabin φέρουν ατσάλινους τροχούς με ελαστικά διαστάσεων 175R14LT, δισκόφρενα εμπρός και ταμπούρα πίσω, σύστημα ABS και EBD και ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι.

Στον τομέα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας φέρουν αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κλιματισμό, πολυλειτουργικό τιμόνι, αναπτήρα και παροχή 12V.

Τι μπορούν να κουβαλήσουν τα Ecocar Victory;

 

Για το διπλοκάμπινο Ecocar Victory Pick Up Double Cabin το απόβαρο είναι 1.390 kg και το ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 1.115 kg. Στη μονοκάμπινη εκδοχή Ecocar Victory Pick Up Single Cabin το απόβαρο είναι 1.315 kg και το ωφέλιμο φορτίο αγγίζει τα 1.190 kg. Τέλος, στο Ecocar Victory Van το απόβαρο σταματάει τη ζυγαριά στα 1.390 kg, το ωφέλιμο φορτίο είναι 965 kg και ο διαθέσιμος όγκος χώρου φόρτωσης αγγίζει τα 4,25 κυβικά μέτρα.

4-ecocar-victory-van

Πόσο κοστίζουν τα Ecocar Victory στην Ελλάδα;

Η τιμή του διπλοκάμπινου Ecocar Victory Pick Up Double Cabin είναι στα 28.800 ευρώ. Το μονοκάμπινο Ecocar Victory Single Cabin κοστίζει 25.500 ευρώ, ενώ το Ecocar Victory Van έχει κόστος 26.600 ευρώ. Σε όλες τις τιμές έχει υπολογιστεί η κρατική επιδότηση για τα ηλεκτρικά οχήματα, που φτάνει τα 6.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...